Directorul General Dacia a fost desemnat cetatean de onoare al Municipiului Pitesti

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 21.05.2009
Francois Fourmont a fost desemnat astazi cetatean de onoare al Municipiului Pitesti pentru contributia sa la dezvoltarea industriei automobilului din Romania si promovarea cu succes a municipiului pe plan intern si international.

Francois Fourmont, Directorul General al companiei Dacia, a fost desemnat cetatean de onoare al Municipiului Pitesti in cadrul unei sedinte festive organizate de Consiliul Local cu ocazia Zilelor Municipiului Pitesti. Tudor Pendiuc, primarul municipiului Pitesti, i-a inmanat lui Francois Fourmont diploma de cetatean de onoare atat pentru contributia depusa la dezvoltarea industriei auto din Romania, cat si pentru promovarea cu succes a municipiului pe plan intern si international. Fourmont este cel de-al treilea strain care primeste titlul de cetatean de onoare al orasului Pitesti.

Directorul General Dacia, Francois Fourmont, s-a declarat onorat de aceasta distinctie si a marturisit ca se poate considera deja un roman "adoptat" dupa ce a petrecut sase ani in Romania. Francois Fourmont a tinut sa felicite autoritatile locale pentru evolutia orasului si le-a multumit pentur sustinerea lor permanenta. Cu acasta ocazie, Francois Fourmont a anuntat ca Dacia sustine activitatea autoritatilor locale prin dotarea cu un Dacia Logan MCV a Asociatiei Municipiilor din Romania, al carui presedinte executiv este primarul Tudor Pendiuc.

"Dacia este astazi un adevarat fenomen, iar unul dintre reprezentantii acestui fenomen este Francois Fourmont.

In perioada actuala de criza, exista si oameni care s-au preocupat de soarta comunicatii din Arges, iar Francois Fourmont a fost unul dintre acestia. In timp ce alte societati inchid portile si concediaza oameni, Dacia produce in continuare, si inca bine", a declarat Tudor Pendiuc, primarul Municipiului Pitesti.

Via | Dacia

Comentarii (3)

  • un om deosebit
    Toata stima pentru directorul general de la Dacia. Un om extraordinar, de bun simt si atent la echipa cu care lucreaza.

    am avut deoseori ocazia sa stau la masa cu dumnealui, intr-adevar un om rafinat care merita stima noastra.

    Fourmont merita mai mult decat o diploma si un titlu. Merita respectul intregii industrii auto din Romania.
    1 2
  • Marian
    Asa e
    Tare deosebit e domnu asta...prin iarna pana sa inceapa rabla la nemti nu a dat afara pe nimeni. E 150% meritul lui ca Dacia merge bine zilele astea. El centreaza el da cu capu...
    NU am nimic cu omu, dar astea sunt jucarii pt copii ce fac astia cu diplome si alte aberatii...
    0 0
  • tot eu
    La ce salarii au oamenii aia si ce le-a facut cu ba te dau afara ba nu te dau afara ....ar trbuit spanzurat sau impuscat>impresia francezi si italieni este ca suntem bananieri si trebuie sa le acceptam toate mizeriile si gunoaiele.Poate se intoarce roata si la noi....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru