Divizia Bentley Home a pregătit câteva piese de mobilier cu ocazia centenarului mărcii: fiecare produs va fi asamblat manual în doar 100 de unități

de Cornel Șocariciu
Luni, 22.04.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley Home a lansat trei piese de mobilier cu ocazia centenarului companiei britanice. Noua colecție include un scaun, un birou și un taburet, iar fiecare dintre produse va fi asamblat manual în doar 100 de unități. Colecția pregătită de divizia britanicilor a fost expusă în cadrul Salone del Mobile din Milano.

Anul acesta, constructorul britanic Bentley aniversează 100 de ani de la înființarea companiei. Pentru a sărbători cum se cuvine frumoasa vârstă, producătorul britanic a pregătit o mulțime de surprize dedicate fanilor mărcii.

Prezentarea produselor aniversare a început încă din 2018. La finalul anului trecut, oficialii constructorului britanic au lansat o carte dedicată celor 100 de ani de existență Bentley. Aceasta va fi disponibilă începând cu prima jumătate a anului curent și va fi comercializată în trei versiuni: Crewe, Mulliner și Centenary. Prima dintre acestea va avea un format compact, în timp ce utlimele două vor oferi și zone care adoptă conceptul de gate-folder (asemănător cu formatul pliantelor).

Tot cu ocazia centenarului, Bentley și Breitling au pregătit un ceas special. Acesta poartă numele de Centenary Limited Edition, face parte din colecția Premier a celor de la Breitling și va fi disponibil în două versiuni: una cu carcasă din oțel și una cu carcasă din aur roșu de 18 carate.

Acum, divizia Bentley Home a pregătit câteva piese de mobilier care au fost expuse în premieră în cadrul Salone del Mobile din Milano.

Colecția dedicată centenarului mărcii este formată dintr-un scaun, un taburet și un birou.

Conform oficialilor Bentley Home, fiecare produs va fi fabricat manual în doar 100 de unități. Reprezentanții companiei spun că ramele sunt fabricate din oțel placat cu aur, în timp ce anumite accesorii din lemn de stejar au fost și ele "îmbrăcate" în aur. Mai mult decât atât, designul fiecărui produs a fost inspirat de istoria constructorului britanic, dar conține și elemente care fac trimitere la viitoarele proiecte pregătite de Bentley.

Tot cu ocazia centenarului, britanicii au prezentat ediția specială specială Mulsanne W.O. Edition by Mulliner, dar și versiunea Continental GT Number 9 by Mulliner. Aceasta din urmă a fost expus la Geneva și integrează elemente inspirate de legendarul Bentley Blower, model care în 1930 câștiga cursa de 24 de ore de la Le Mans alături de pilotul Sir Henry Ralph Stanley Birkin.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru