Divizia Corvette a ramas fara sef

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 27.10.2008
Tom Wallace, seful diviziei Corvette, s-a retras din activitate dupa suspendarea modelului C7 Corvette.

Corvette, un adevarat brand pentru General Motors, va ramane fara seful sau, Tom Wallace, incepand de luna viitoare.

Zvonurile sugereaza ca Tom Wallace a ales sa retreaga dupa punerea pe linie moarta a proiectului Corvette C7. Divizia sport de la Chevrolet nu a anuntat inca un inlocuitor pentru Wallace.

Boss-ul Corvette si-a inceput cariera in cadrul grupului GM in 1970, cand a fost angajat la Buick. Tom Wallace s-a remarcat la GM prin dezvoltarea unor tehnologii pentru motoarele marcii Buick, dar a ajuns seful Corvette abia in 2006, cand l-a inlocuit pe Dave Hill.

Principalul proiect al lui Tom Wallace la Corvette a fost dezvoltarea viitorului model C7, proiectat pentru anii 2012-2013, lucru care a devenit foarte putin probabil dupa noile decizii luate de GM.

Unele surse interne sustin ca Tom Wallace s-a retras deoarece i-a fost luat proiectul C7 Corvette.

Via | MotorAuthority

Taguri: Chevrolet, Corvette, GM

Comentarii (1)

  • george
    N-AR FI FOST CORECT
    "divizia Corvette (v)a disparut(ea)"? Pentru ca daca se pune talpa unui proiect de genul asta (care nu e altceva decat viitorul marcii), inseamna ca se cam inchide pravalia...nu ca ar fi mare paguba, dar cam asa pare...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru