Doar pentru colecționari: un Koenigsegg CCXR Trevita aparținând lui Floyd Mayweather va fi scos la licitație pentru câteva milioane de dolari

de Bogdan Mirică
Luni, 24.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Koenigsegg CCXR Trevita este un supercar produs în doar două exemplare în anul 2010. Una dintre mașini a ajuns la Floyd Mayweather, care o scoate acum la licitație.

Floyd Mayweather este unul dintre cei mai bogați sportivi ai planetei, iar o mare parte din milioanele de dolari pe care le câștigă merg în conturile unor producători de supercaruri.

Printre modelele pe care le-a găzduit garajul său se numără Bugatti Veyron, Ferrari LaFerrari și Koenigsegg CCXR Trevita. Acesta din urmă a părăsit deja garajul sportivului și este pe punctul de a se îndrepta către un alt milionar.

Esential 1018 cai putere oferă Koenigsegg CCXR Trevita.
Koenigsegg-ul pe care Mayweather l-a cumpărat în anul 2010 cu aproape cinci milioane de dolari va fi scos la o licitație organizată în Indiana, Statele Unite. Prețul său ar urma să depășească cu mult valoarea achiziției inițiale.

Koenigsegg CCXR Trevita este un supercar programat să se nască în doar trei exemplare. Suedezii au produs însă doar două, iar unul a ajuns la Mayweather. Mașina a fost creată pentru a umple golul dintre CCX și Agera cu cei 1018 cai putere ai săi.

Supercarul funcționează cu bioetanol și folosește un propulsor V8 de 4.8 litri.

Caroseria este construită dintr-un aliaj de fibră de carbon, care strălucește în lumina soarelui. Acoperișul este rabatabil, iar frânele sunt realizate din carbon ceramic.

Comentarii (1)

  • Masina de cocalar-perfecta pentru Vreme de mai!
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru