Donington Park a primit aprobarea Consiliului Local

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 08.01.2009
Consiliul Local din North West Leicestershire si-a dat acordul pentru initierea proiectului de modernizare a circuitului de la Donington Park, care va gazdui MP al Marii Britanii din 2010.

Dupa mai multe luni de incertitudini, modernizarea circuitului de la Donington Park a primit joi aprobarea Consiliului Local din North West Leicestershire.

Informatiile nu au fost inca oficializate, insa o publicatie online din Albion sustine ca a fost anuntata de departamentul de PR al circuitului de la Donington despre succesul negocierilor.

Organizatorii circuitului au promis la jumatatea anului trecut investitii de circa 175 de milioane de dolari pentru a putea aduce pista la standardele Formulei 1. Lucrarile nu au putut fi insa demarate din cauza refuzului Consiliului Local de a emite autorizatiile necesare , iar acest lucru a dus chiar la un ultimatum din partea lui Bernie Ecclestone .

Donington Park va gazdui Marele Premiu al Marii Britanii incepand din 2010, pentru o perioada de 10 ani, in locul circuitului traditional de la Silverstone.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru