Doua noi teasere pentru noua generatie Audi A8

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 30.11.2009
Audi va prezenta in aceasta noapte noua generatie A8 intr-o conferinta care va avea loc la Miami. Pana atunci, avem in fata doua noi teasere ale modelului german.

Audi a prezentat doua noi teasere care anunta iminenta lansare a noii generatii A8, care va avea loc la Miami la ora 2:00 a noptii urmatoare (ora Romaniei). Conform comunicatului Audi, noul model va fi prezentat - la doar o zi de la premiera oficiala a modelului - in cadrul Design Miami 2009, o intalnire a celor mai cunoscuti designeri ai lumii.

Audi isi va prezenta noul model in cadrul unui stand special denumit Audi Pavilion, noul A8 urmand sa faca parte dintr-o expozitie mai complexa: The Art of Progress.

"Audi A8 este varful brandului nostru. Este imaginea a tot ceea ce poate face Audi in acest moment. Iar scopul nostru a fost acela de a duce noul A8 cat mai aproape de ceea ce consideram ca reprezinta masina perfecta", sustine Rupert Stadler, presedintele Audi AG.

via | Audi

Comentarii (2)

  • A8
    Cu siguranta va fi ceva de exceptie!!! Deabia astept.
    8 2
  • Chiar asa?!
    Daca e cum spune Stadler atunci trebuie sa ne asteptam la ceva deosebit. Au mai spus astia odata ca vor face masina care reprezinta tot ce pot face, ce considera ei a fi masin perfecta......si le-a iesit Bugatti Veyron....
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru