Dragonii sunt din nou la modă: acest set de jante costă 7800 de dolari și poate fi comandat în orice dimensiune

de Bogdan Mirică
Marti, 13.12.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Compania Dicastal Wheel Group s-a gândit că există suficienți excentrici capabili să plătească aproape 8000 de dolari pe un set de jante personalizate cu dragoni.

Atunci când vor să iasă în evidență cu orice preț, unii clienții de mașini exotice apelează la diferite soluții de personalizare, unele inspirate, altele mai puțin inspirate.

O companie specializată în producerea jantelor personalizate, denumită Dicastal Wheel Group, a publicat o serie de imagini cu cel mai nou produs dedicat clienților cu bani. Este vorba despre patru jante cu un model aparte. Acesta presupune o serie de dragoni care se încolăcesc pe cele cinci spițe.

Richard Lv, președintele companiei, a declarat că jantele pot fi personalizate și mai mult, clienții având posibilitatea să aleagă dimensiuni diferite, culori diferite și finisaje superioare.

Urmareste Automarket
Jantele expuse au o dimensiune de 22 de inch și ar putea fi montate cu usurință pe un Cadillac Escalade, Bentley Bentayga sau Rolls Royce Phantom. Singura condiție este ca proprietarul mașinii să fie dispus să plătească pentru ele nu mai puțin de 7800 de dolari, echivalentul a 7300 de euro.

Comentarii (3)

  • arogantul
    prostul gust e din nou la moda? ce surpriza
    16 1
  • prostul gust? intotdeauna la moda...mai pe sestache mai la vedere

    dar, observ, ca din ce in ce mai scump.
    15 0
  • Cred ca imi iau si eu la logan o pereche pentru vara, una pentru iarna si una personalizata de rezerva ;)
    9 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru