Drum inchis pentru Crossfire

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 30.03.2006
Chrysler Crossfire scade vizibil in vanzari, fapt care ii determina pe sefii de la DaimlerChrysler sa analizeze serios posibilitatile de profit ale modelului.

Sefii grupului DaimlerChrysler au inceput sa isi revizuiasca complet atitudinea fata de modelele neprofitabile. Dupa ce l-au taiat de pe lista pe Smart Forfour, urmatorul model care va disparea va fi, se pare, Chrysler Crossfire.

Cifrele scazute ale vanzarilor – atat in ceea ce priveste coupe-ul cat si roadster-ul – se afla la baza acestei decizii. Modelul nu este insa construit de Chrysler ci de cei de la Karmann, iar contractul dintre parti prevede ca productia anuala sa se ridice la 30.000 de exemplare. Este foarte clar ca nu mai este nevoie de atatea masini, insa este la fel de clar faptul ca germanii de la Karmann cer compensatii importante in schimbul limitarii cifrei de productie a lui Crossfire.

Chrysler Crossfire a fost lansat in 2002, scopul fiind acela de a mentine clientii prin rivalitatea cu “fratele” Mercedes SLK.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru