DS aniversează 60 de ani de la debutul pe piaţă al primului model

de Sebastian Toma
Joi, 05.02.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Marca indepedentă DS va sărbători 60 de ani de la lansarea primului model în cadrul ediţiei cu numărul 40 a Salonului Retromobil de la Paris.

DS, proaspăta marcă indepedentă a concernului francez PSA Peugeot-Citroen, va sărbători 60 de ani de la lansarea primului model DS în cadrul Salonului Retromobile de la Paris. Expoziţia DS beneficiază de sprijinul Amicales Citroen şi a cluburilor de pasionaţi DS şi SM din Franţa şi reuneşte cinci modele legendare ale diviziei DS alături de ultimele creaţii ale mărcii. În cadrul standului, va fi prezent un DS 19 din 1959, un DS 21 Cabriolet din 1968, un DS 20 Pallas din 1973, un SM Coupe din 1971, un SM Coupe din 1972 şi noul DS3 Cabrio Ultra Prestige.

Salonul Retromobile de la Paris este derulat în aceeaşi incintă în care are loc Salonul Auto de la Paris şi reuneşte pasionaţii de maşini retro din întreaga lume. Pentru noua marcă DS, aflată în primul său an de independenţă, este o ocazie perfectă de a se adresa publicului larg. Colecţionarii de DS-uri şi de alte modele retro ale Citroen au făcut posibilă această prezenţă, prin care vor fi expuse cinci maşini cu o istorie bogată.

Spre exemplu, unul dintre vehicule expuse a aparţinut Majestăţii Sale, Hassan al II-lea, Regele Marocului.

Urmareste Automarket
Cei de la DS au principalul obiectiv de a reînvia tradiţia gamei premium din industria auto din Franţa, iar independenţa acestei mărci faţă de Citroen a fost primul pas în derularea planului lor. Reprezentanţii mărcii îşi propun să asigure o experienţă a mărcii care să depăşească produsul în sine, graţie ofertei de servicii premium. Până acum, marca DS a vândut 500.000 de unităţi şi pregăteşte o expansiune curajoasă pe piaţa din China şi lărgirea reţelei comerciale din Europa.

Comentarii (1)

  • Titlul este eronat! Nu marca DS aniverseaza 60 de ani, ci denumirea! Masina din imagine este un Citroen DS. DS. ca si marca de sine statatoare va aniversa 60 de ani peste urmatorii 60 de ani!
    13 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru