Dubă cu pretenții sportive: Nissan Serena Nismo va veni la Salonul de la Tokyo

de Petre Barac
Joi, 05.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan se va prezenta la Salonul Auto de la Tokyo și cu modelul Serena Nismo. Duba “sportivă” a japonezilor va fi prezentată în doar câteva săptămâni.

Programul Nissan pentru perioada următoare se anunță unul foarte încărcat. Pe lângă noul Leaf Nismo Concept, japonezii mai vin la Salonul de la Tokyo și cu Nissan Serena Nismo, duba lor cu pretenții sportive.

Atât Leaf Nismo Concept, cât și Serena Nismo vor putea fi văzute la standul Nissan de la Tokyo începând cu data de 25 octombrie.

Revenind la duba “sportivă”, ea va primi un tratament special din partea constructorului nipon și anume: bara frontală și cea spate vor fi mult mai agresive, jante noi și elemente ale caroseriei colorate în roșul specific Nismo.

Modificările mai cuprind o suspensie sport și țevi de eșapament modificate. La nivelul motorizării, Nissan Serena Nismo va beneficia de propulsorul de 2 litri, 146 de cai putere și un cuplu de 210 Nm.

Mașina va fi disponibilă pe piața japoneză începând cu luna noiembrie a acestui an. Constructorul nu a oferit detalii referitoare la prețul modelului său.

Via Motor1

Comentarii (4)

  • din pacate are aceeasi alura de dulap uzat:(
    16 12
  • tu trebuie sa stii cel mai bine, nu te judeca nimeni pentru ce ai in casa
    11 15
  • Dulap uzat, scapat pe scari in timp ce era scos in strada in ziua de colectare a gunoiului. Probabil din cauza vitezei cu care a ajuns jos a fost clasificat la divizia de sport.
    6 9
  • În broșura de prezentare am văzut că varianta pe negru este alegerea ideală a spărgătorilor de bănci.
    11 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru