Duel epic în Autovot 2015: un singur vot a făcut diferența după 24 de ore între BMW X6 și Ford Mustang

de Automarket
Sambata, 31.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Duelul dintre BMW X6 și Ford Mustang a fost decis de un singur vot la finalul unei zile incredibile. Lupta dintre cele două modele a înregistrat un record absolut de voturi în competiția Autovot 2015: peste 2.800.

Urmareste Automarket
Ceea ce se anunța a fi un duel strâns între două modele interesante din categoria Mașinilor Premium s-a dovedit a fi cea mai strânsă luptă la care am asistat până acum în competiția Autovot. După 24 de ore și 2.813 voturi, BMW X6 a ieșit învingător la o diferență de doar un singur vot. Scorul final înregistrat a fost de 1407 la 1406 voturi în favoarea modelului BMW X6.
Recordul precedent era deținut de meciul dintre Dacia Duster și Skoda Octavia din competiția Autovot de anul trecut când au votat 2.500 de fani.

Ziua a început favorabil pentru Ford Mustang, care încă din primele ore ale dimineții s-a bucurat de un avans relativ confortabil. Fanii BMW s-au mobilizat ceva mai târziu la îndemnul paginii de Facebook BMW România și au egalat situația. De aici, duelul a fost extrem de echilibrat, ambele părți aruncând în luptă tot ce aveau mai bun. 

BMW X6 a menținut mereu un mic avantaj, balanța fiind înclinată în favoarea mărcii germane de câteva zeci de voturi. Însă, Ford România s-a aruncat în luptă pe toate fronturile social media. Contul Ford România de Facebook, paginile dealerilor Ford și chiar pe contul de Instagram Țiriac Auto au îndemnat fanii Ford să nu se lase mai prejos.

Ba chiar au apelat la o tactică originală de a își atrage de partea lor fani de la alte mărci germane rivale. Tactica aproape că a funcționat.

În ultimele minute, scorul a oscilat până la o diferență de doar câteva voturi. Iar la final un singur vot a făcut diferența. Ford Mustang părăsește competiția, dar o face cu capul sus.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru