Duel pasionant astăzi în Autovot 2015: războiul popularităţii se dă timp de 24 de ore între BMW X6 şi Ford Mustang

de Automarket
Vineri, 30.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
După trei zile de meciuri interesante, tabloul duelurilor Autovot 2015 pune faţă în faţă două modele de status la categoria Maşini Premium: BMW X6 şi Ford Mustang. La Maşini Accesibile, confruntarea are loc între Citroen C4 Cactus şi Toyota Yaris.

După o zi de joi cu dueluri inegale şi fără prea multe emoţii pentru modelele câştigătoare, în care Nissan Qashqai a eliminat la pas Kia Sorento la categoria Maşini Accesibile, iar Mercedes V-Klasse a dispus de Smart Fortwo într-unul dintre meciurile inedite ale primului tur al competiţiei, Autovot continuă astăzi cu alte două dueluri extrem de interesante în care sunt implicate patru modele care şi-au făcut apariţia pe piaţă anul trecut.

Maşini Accesibile: Citroen C4 Cactus vs Toyota Yaris facelift

Sunt foarte puţine SUV-uri care au atras atenţia la lansare aşa cum a făcut-o noul C4 Cactus, un crossover nonconformist care apelează la o serie întreagă de inovaţii estetice şi practice pentru a ieşi în evidenţă într-un segment din ce în ce mai aglomerat. Modelul Citroen, o alternativă de luat în seamă în clasa SUV-urilor urbane, va avea însă de înfruntat astăzi unul dintre cele mai apreciate modele ale segmentului B. Toyota Yaris a trecut anul trecut printr-un facelift serios care a îmbunătăţit modelul japonez atât estetic, cât şi tehnic, astfel că noua apariţie - disponibilă în versiune pe benzină sau hibridă - are şanse reale de a face impresie în zona maşinilor de oraş.

VOTEAZĂ AICI ÎN DUELUL ZILEI

Citroen C4 Cactus.

De la 12.995 de euro. Prezentare, fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, informaţii tehnice
Toyota Yaris facelift. De la 13.044 de euro. Prezentare, fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, informaţii tehnice

Maşini Premium: BMW X6 vs. Ford Mustang


Unul dintre modelele BMW care a redefinit conceptul de status a revenit în 2014 într-o generaţie nouă, încercând să atragă de partea sa clienţii dornici să-şi declare independenţa estetică printr-un SUV-coupe premium cu patru uşi. În mod normal unul dintre favoriţii la marele premiu, X6 va avea însă de dat o luptă grea cu unul dintre modelele iconice ale lumii auto. Ford Mustang ajunge la a şasea generaţie şi va fi de acum regăsit implicit în showroom-urile Ford din România, astfel că iubitorii muscle car-urilor americane vor putea să aibă legătură directă cu unul dintre simbolurile eterne ale segmentului. Ford debutează de altfel astfel în zona modelelor premium, istoria şi aura lui Mustang determinând mutarea modelului american în zona superioară a concursului nostru.

VOTEAZĂ AICI ÎN DUELUL ZILEI

BMW X6.

De la 70.184 de euro. Prezentare, fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, informaţii tehnice
Ford Mustang. De la 35.000 de euro. Prezentare, fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, informaţii tehnice

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru