Duelul dintre Ford şi Ferrari de la Le Mans va fi ecranizat

de Sebastian Toma
Vineri, 25.10.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
După filmul Rush, o altă înfruntare celebră din motorsport va fi ecranizată. De data aceasta, vorbim despre lupta dintre Ford şi Ferrari din Le Mans, acţiunea petrecându-se în anii '60.

Esential 2016 este anul în care ne aşteptăm să vedem "Go Like Hell" în cinematografele româneşti.
Motorsportul va ajunge din nou pe covorul roşu de la Hollywood cu o nouă peliculă dedicată luptelor de pe circuit care au ajuns în istorie. De data aceasta, vorbim despre bătălia dintre Ford şi Ferrari din anii '60, când producătorul american încerca să înfrunte casa din Maranello la Le Mans. Filmul artistic este bazat pe cartea "Go Like Hell: Ford, Ferrari and Their Battle for Speed and Glory at Le Mans", va fi regizat de Joseph Kosinski şi îl are pe Tom Cruise în rolul lui Carroll Shelby. Cartea respectivă a fost scrisă de A.J. Baime, urmând ca filmul să se numească, cel mai probabil, "Go Like Hell".

Cei de la Fox spun că filmările vor începe în 2014, urmând ca filmul să ajungă în cinematografe în 2015 sau 2016. Tom Cruise a mai lucrat cu Joseph Kosinski pentru filmul Oblivion, deci noua colaborare a celor doi ar trebui să producă o peliculă interesantă atât pentru fanii motorsportului, cât şi pentru cinefilii înfocaţi.

Urmareste Automarket
Tom Cruise nu este la primul său film care implică sporturile cu motor, actorul american jucând în "Days Of Thunder" în anul 1990, peliculă dedicată campionatului NASCAR.
Spre deosebire de Senna, un film documentar care a folosit imagini de arhivă, Go Like Hell va urma ideea unui film artistic, cum a fost cazul lui Rush, existând posibilitatea ca regizorul şi şcenariştii să modifice faptele în favoarea unui plus de acţiune.

AICI puteţi citi recenzia filmului Rush.

Via Endmunds 

Comentarii (1)

  • qwerty
    Prin batalia dintre "Ford si Ferrari" probabil va referiti la batalia dintre "Lola si Ferrari".
    Ford doar a venit cu banii si cu un motor care oricum a fost refacut complet de Cosworth.
    Denumirea masinii in Ford a fost doar marketing. Fordul GT40 nu a fost construit de Ford.
    De ce credeti ca GT40 are volanul pe dreapta ?
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru