Duelul zilei în Autovot 2015: BMW Seria 2 Active Tourer își înfruntă rivalul Mercedes-Benz B-Klasse în lupta dintre monovolumele compacte premium

de Automarket
Luni, 02.02.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Săptămâna începe cu confruntarea dintre Renault Laguna și Mazda6 în categoria Mașinilor Accesibile, în timp ce în categoria Mașini Premium are loc un duel inedit între monovolume compacte: BMW Seria 2 Active Tourer și Mercedes-Benz B-Klasse.

Ziua de duminică a adus un duel interesant în categoria Mașinilor Premium: două SUV-uri și-au disputat supremația dintre producătorii din Germania și Japonia. Deși Lexus NX plecase cu un avans dat de prospețimea sa, BMW X3 facelift a revenit spectaculos pentru a obține victoria. Un duel mult mai echilibrat și palpitant s-a dat, însă, în categoria Mașini Accesibile. Două mașini ce aparțin de același grup au dus o luptă strânsă, scorul fiind extrem de echilibrat. Carismaticul Nissan Juke a pornit drept favorit, dar nici fanii modelului compact Renault Megane nu s-au lăsat mai prejos, acesta din urmă câștigând până la urmă duelul.

Astăzi, luptele continuă cu două dueluri la fel de interesante în care sunt implicate cele mai noi modele de pe piaţa auto.

Maşini Accesibile: RENAULT LAGUNA facelift vs MAZDA6 facelift

Două berline medii se luptă pentru un loc în turul următor în Autovot. Renault Laguna facelift este modelul de clasă medie din oferta producătorului francez, și deși nu mai este la prima tinerețe, încă are numeroși fani.

Mazda6 facelift este o propunere mai nouă în clasa medie, iar modelul japonez a trecut de curând printr-un facelift discret la doar doi ani de la lansare.

VOTEAZĂ AICI ÎN DUELUL ZILEI

Mazda6 facelift. De la 22.090 de euro. Prezentare, fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, informaţii tehnice
Renault Laguna facelift. De la 26.000 de euro. Prezentare, fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, informaţii tehnice

Maşini Premium: BMW Seria 2 Active Tourer vs. MERCEDES-BENZ B-KLASSE


La categoria Mașini Premium vedem astăzi un duel egal. Avem în față propunerile constructorilor germani premium pentru monovolum compact. Astfel, cel mai nou BMW și singurul cu tracțiune față, Seria 2 Active Tourer se înfruntă cu Mercedes-Benz B-Klasse. BMW Seria 2 Active Tourer este îndrăzneața propunere BMW în această clasă și deși fanii hardcore au strâmbat din nas la ideea unul BMW cu tracțiune față, noul model a fost bine primit și se bucură de succes. De cealaltă parte, Mercedes-Benz B-Klasse este o propunere mai veche în aceasă clasă, iar modelul din Stuttgart a trecut de curând printr-un facelift.

VOTEAZĂ AICI ÎN DUELUL ZILEI

Mercedes-Benz B-Klasse facelift.

De la 25.675 de euro. Prezentare, fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, informaţii tehnice
BMW Seria 2 Active Tourer. De la 27.775 de euro. Prezentare, fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, informaţii tehnice

Comentarii (3)

  • Voteaza la greu angajatii reprezentantelor, dealerilor, service-urilor etc. ;)
    8 0
  • asa, ca fapt divers... tare rau imi pare ca laguna nu e vazuta bine, este o masina extraordinara.. poate cei care au votat nu s.au suit in nici un model pana acuma...
    3 2
  • dar tu te-ai suit vreodata intr-o mazda 6 ? Fata de laguna, iti spun eu ,e o bijuterie
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru