Duelul zilei în Autovot 2015: înfruntarea SUV-urilor premium BMW X3 facelift şi Lexus NX are loc în următoarele 24 de ore

de Automarket
Duminica, 01.02.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ziua de duminică ne rezervă două dueluri interesante în cadrul competiţiei Autovot 2015: BMW X3 facelift va intra în ring alături de noul Lexus NX în categoria Maşinilor Premium, în timp ce la Maşini Accesibile avem parte de o înfruntare între Renault Megane şi Nissan Juke facelift.

Înfruntările din Autovot 2015 nu se opresc în weekend, sâmbătă fiind ziua când Audi A7 facelift a trecut la pas de noul Mini în categoria Mașinilor Premium. Încă de la începutul duelului, Audi a luat un avans considerabil și nu a mai putut fi ajuns din urmă de către Mini. O bătălie mult mai echilibrată s-a dat la categoria Mașini Accesibile. Peugeot 508 facelift a trebuit să înfrunte fanii modelului Volkswagen Golf Sportsvan. Cele două modele au dus o luptă echilibrată și deși modelul din Franța a luat inițial un ușor avans,  în final victoria a revenit constructorului Volkswagen și modelului Golf Sportsvan.

Astăzi, luptele continuă cu două dueluri la fel de interesante în care sunt implicate cele mai noi modele de pe piaţa auto.

Maşini Accesibile: RENAULT MEGANE facelift vs NISSAN JUKE facelift

Renault Megane este unul dintre cele mai cunoscute modele din clasa compactă, iar faceliftul prin care a trecut recent îl menţine proaspăt într-o clasă unde concurenţa este foarte puternică.

Renault Megane se va confrunta astăzi cu un model Nissan. Este vorba de originalul crossover Juke, acum în variantă cu facelift. Juke a uimit încă de la lansare prin designul aparte şi trăznit. Este unul dintre cele mai mari succese înregistrate de constructorul japonez şi încă atrage mulţi fani către marca Nissan. 

VOTEAZĂ AICI ÎN DUELUL ZILEI

Renault Megane facelift. De la 14.100 de euro. Prezentare, fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, informaţii tehnice
Nissan Juke facelift. De la 15.490 de euro. Prezentare, fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, informaţii tehnice

Maşini Premium: BMW X3 facelift vs LEXUS NX


Un duel ce se anunţă extrem de disputat va fi cel dintre versiunea cu facelift a SUV-ului BMW X3 şi noul Lexus NX. BMW X3 este unul dintre cele mai apreciate SUV din gama constructorului bavarez. Are dimenisuni compacte, dar o dinamică e invidiat ceea ce îl face o alternativă interesantă pentru fratele său mai mare X5. De curând, X3 a devenit mai atrăgător în urma unui facelift.

Lexus NX este cea mai nou propunere a costructorului japonez premium în zona SUV-urilor. NX inaugurează o clasă nouă pentru Lexus, iar designul este impresionant datorită liniile ascuţite şi părţii frontale extrem de agresive.

VOTEAZĂ AICI ÎN DUELUL ZILEI

BMW X3 facelift. De la 38.440 de euro. Prezentare, fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, informaţii tehnice
Lexus NX. De la 43.900 de euro. Prezentare, fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, informaţii tehnice

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru