Duelurile zilei în Autovot 2015: Mercedes CLS vs. BMW Seria 4 Gran Coupe şi Ford Focus facelift vs. Ssangyong Korando facelift

de Automarket
Miercuri, 28.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
A doua zi de dueluri în Autovot 2015 pune faţă în faţă la cele două categorii de vot patru maşini foarte interesante. La Categoria Premium, Mercedes-Benz CLS se luptă pentru turul următor cu BMW Seria 4 Gran Coupe, în timp ce Ford Focus facelift vrea să treacă de Ssangyong Korando.

Autovot 2015 a debutat oficial cu un duel între David şi Goliat la categoria Maşini Accesibile. Mazda2 a vrut să-i demonstreze lui Hyundai Grand Santa Fe că în unele situaţii proverbul „buturuga mică răstoarnă carul mare” este adevărat. Şi se pare că a reuşit. Din cei 544 de votanţi, un număr total de 305 a ales Mazda2, restul de 239 optând pentru SUV-ul coreean. 

La categoria Maşini Premium, duelul a fost oarecum inegal. BMW X4 şi valul de popularitate cu care s-a înconjurat din momentul lansării şi până în prezent a făcut ca Jeep Renegade să fie o victimă sigură. Micul SUV american a pierdut duelul chiar dacă a fost votat de 165 de ori, pentru că BMW X4 a primit votul a 350 de oameni. În total, 515 persoane au votat ieri în cadrul categoriei Maşini Premium.

PREMII DE COLECŢIE PENTRU UTILIZATORII AUTOMARKET

Premiile pe care le vor primi prin tragere la sorţi toţi cei care vor vota în Autovot 2015 sunt diverse şi satisfac atât plăcerile fanilor auto, cât şi cele ale iubitorilor de tehnologie. Lista de premii oferită de partenerii Autovot 2015 conţine:

- 1 x iPhone 6 oferit de MOBILETREND
-
8 x tablete 3G HD oferite de EVOLIO
-
 1 x TV LED Samsung oferit de ORINGO
-
3 x Activity Monitor Misfit Shine oferite de MOBILETREND
-
1 x Sistem Sunet Soundbar Samsung oferit de ORINGO
-
5 x voucher de 100 de euro pentru achiziţia de produse originale F1 oferite de Fshop1
-
1 x căşti PC Plantronics oferite de ORINGO
-
4 x machete auto oferite de MICROMODELE 

Ca de obicei, votul zilnic înseamnă o şansă la tragerea la sorţi, fiecare zi aducând o şansă în plus pentru votant. Înregistrarea în concurs se va face cu login prin Facebook, pentru a evita pe cât posibile tentativele de fraudă.

Maşini accesibile, duelul zilei: Ford Focus facelift vs SsangYong Korando facelift


Unul dintre cele mai vândute modele pe piaţa din Europa, considerat a fi şi una dintre cele mai populare alegeri din segmentul compact, noul Ford Focus facelift trebuie să-i ţină piept unui alt model revizuit, venit tocmai din Coreea de Sud.

Este vorba despre SsangYong Korando facelift. Crossover-ul coreean are o misiune dificilă în segmentul SUV-urilor compacte, însă până atunci trebuie să rezolve meciul cu Ford Focus. Votul popular va decide care dintre aceste două modele va merge mai departe în turul al doilea, acolo unde va avea de înfruntat maşina victorioasă în duelul Kia Sorento şi Nissan Qashqai.

VOTEAZĂ AICI ÎN DUELUL ZILEI

Ford Focus facelift. De la 16.450 euro. Prezentare, fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, informaţii tehnice
Ssangyong Korando. De la 19.290 euro. Prezentare, fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, informaţii tehnice

Maşini premium, duelul zilei: MERCEDES-BENZ CLS vs. BMW Seria 4 Gran Coupe

A doua zi de Autovot debutează cu un duel încins în clasa premium. Sorţii au făcut ca BMW să dea piept cu Mercedes în încercarea de a accede în turul doi. BMW Seria 4 Gran Coupe, modelul care îşi doreşte o felie din clienţii lui Audi A5 Sportback, trebuie să îşi ascută armele de seducţie în faţa celui care a inventat segmentul sedan-urilor coupe, Mercedes CLS. Modelul din Stuttgart a fost supus unui facelift pentru jumătatea carierei. Care este cea mai populară maşină premium a zilei de astăzi, puteţi decide doar voi.

VOTEAZĂ AICI ÎN DUELUL ZILEI 

Mercedes-Benz CLS.

De la 56.203 de euro. Prezentare, fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, informaţii tehnice
BMW Seria 4 Gran Coupe. De la 38.564 de euro. Prezentare, fotografii, preţuri, versiuni, motorizări, informaţii tehnice

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru