După ce a terminat producția lui Vulcan, Aston Martin caută îmbunătățiri: supercarul primește un pachet aerodinamic AMR Pro

de Bogdan Mirică
Duminica, 02.07.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a dezvăluit în cadrul Festivalului Vitezei de la Goodwood un pachet extrem pentru actualul Vulcan. Supercarul va beneficia astfel de o apăsare aerodinamică mai mare decât a unei mașini concurente la Le Mans.

Deși Aston Martin Vulcan era cel mai puternic și cel mai rapid model al companiei în acest moment, englezii și-au dorit să meargă la extrem. Așa că au lansat un pachet special, pe care l-au arătat pentru prima dată publicului cu ocazia Festivalului de Viteză de la Goodwood.

Descris de Aston Martin drept „cel mai extrem model al său”, Vulcan și pachetul AMR Pro propun clienților o serie de îmbunătățiri aerodinamice și reduceri ale masei totale. Spoilerul frontal are acum o nouă arhitectură, panourile laterale au fost modificate, iar posteriorul a primit un nou eleron, din două bucăți, menit să îmbunătățească și el apăsarea aerodinamică.

Mulțumită acestor modificări, supercarul beneficiază de o apăsare aerodinamică mai mare decât cea a unei mașini concurente la Le Mans, adică Aston Martin Racing Vantage GTE.

Esential 840 de cai putere oferă Aston Martin Vulcan.
Noul pachet de accesorii va putea fi instalat doar de către divizia de personalizare Q Aston Martin Advanced Operations.
Englezii susțin că există deja clienți care au comandat pachetul și așteaptă montarea lui, aceasta urmând să fie gata în toamna acestui an.

Vă reamintim că doar 24 de exemplare Aston Martin Vulcan au fost construite, fiecare cu un motor V12 de 7.0 litri, capabil să dezvolte o putere totală de 820 de cai și un cuplu motor de 779 Nm. 

Comentarii (1)

  • Nu știu dacă James Bond e pregătit pentru așa ceva :)
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru