După ce au copiat designul lui Porsche Macan, chinezii ridică ștacheta: vor lansa un concept care seamănă cu Lamborghini Urus

de Bogdan Mirică
Marti, 11.04.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chinezii de la Zotye, deveniți celebri după copia lui Porsche Maacan, pregătesc un nou SUV în gamă. Acesta ar urma să fie o copie fidelă a viitorului Lamborghini Urus.

Blamați de nenumărate ori pentru plagiatul unor modele europene de succes, chinezii au găsit o soluție de a evita criticile privind lipsa lor de inventivitate.

Mai exact, brandul chinezesc Zotye, despre care am mai scris în trecut că a copiat designul lui Porsche Macan pe SUV-ul său SR9, ne-a pregătit o surpriză pentru Salonul Auto de la Shanghai.

Este vorba despre un SUV care se inspiră mult din aspectul viitorului Lamborghini Urus, un SUV prezentat doar în stadiul de concept, încă nelansat în versiune de serie. Copia se numește Zotye Concept S și, după cum o sugerează și numele, este încă la stadiul de prototip.

Schițele publicate de producătorul chinez trădează similarități cu urus la nivelul pasajelor roților, al spoilerelor, al blocurilor optice și al ușilor. Nota de originalitate pare a fi dată de cele șase țevi de eșapament și de o parte frontală ușor diferită.

via carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru