După un an de testare, Tesla Model S nu este suficient de bun pentru a îmbrăca uniforma poliției din Los Angeles

de Bogdan Mirică
Joi, 12.05.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Chiar dacă este cel mai popular model al momentului, Tesla Model S nu este încă gata să servească nevoilor poliției din Los Angeles. Aceasta a fost concluzia polițiștilor care au testat două exemplare Model S vreme de un an.

Cel mai popular model electric al momentului a fost la un pas să convingă poliția din Los Angeles. Tesla a oferit forțelor de ordine din Orașul Îngerilor două exemplare Model S pentru a le permite polițiștilor să experimenteze situații de urgență sau intervenții la volanul unei mașini electrice.

După aproape un an petrecut alături de cele două mașini cu zero emisii, poliția din Los Angeles a decis că nu va depune o comandă pentru schimbarea flotei actuale. Oamenii legii nu se tem doar de costul ridicat al achiziției, ci și de faptul că nu le vor putea folosi în cazul unei crize de curent.

În plus, mașinile nu sunt încă suficient de practice pentru nevoile poliției, care a recunoscut însă că un Model S îi apropie de zona mașinilor exotice, pe care uneori trebuie să le urmărească.

Urmareste Automarket
Purtătorul de cuvânt al Poliției din Los Angeles a dat asigurări că forțele de ordine vor contribui cu informații legate de nevoile departamentului pentru ca în maxim cinci ani mașinile electrice să devină o normalitate.

Deși nu îndeplinește practicalitatea cerută de poliție, oficialii din los Angeles sunt siguri că în următorii ani tehnologia va evolua și va permite transformarea întregii flote. O flotă care include acum doar 23 de scutere electrice și trei motociclete, de asemenea electrice.

Comentarii (1)

  • And that's that !
    Asta vine doar ca o confirmare: "nu îndeplinește practicalitatea cerută de poliție". Nu indeplineste practicalitatea in general !
    31 28

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru