Duster pentru ai noştri, Bugatti Chiron pentru francezi. Ce maşini reprezintă ţările de la Euro 2016?

de Daniel Popescu
Joi, 16.06.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Ce maşini ar trebui să conducă 10 dintre cele 24 de echipe naţionale calificate la Euro 2016? Rezultatul este previzibil: României i-a revenit Dacia Duster.

Lunile iunie şi iulie sunt dominate de meciurile din cadrul Campionatului European de fotbal, care se desfăşoară în Franţa, iar britanicii de la CarWow au profitat de acest lucru pentru a-şi imagina ce maşini ar trebui să conducă echipele naţionale.

Dintre cele 24 de ţări participante, au fost alese în special ţările în care constructorii auto au cel puţin o fabrică, iar rezultatele sunt oarecum previzibile.

De exemplu, în cazul României, CarWow a ales Dacia Duster şi a vopsit maşina în culorile naţionalei, roşu, galben şi albastru. La fel a procedat în cazul tuturor echipelor naţionale selectate, iar în cele mai multe cazuri rezultatele sunt spectaculoase din punct de vedere vizual. 

Romania - Dacia Duster

Anglia - Jaguar F-Type SVR Cabriolet

Cehia - Skoda Kodiaq

Franta - Bugatti Chiron

Germania - Mercedes AMG GT R

Irlanda - DeLorean DMC-12

Italia - Ferrari LaFerrari Spider

Rusia - Lada Riva

Spania - Seat leon Cupra

Suedia - Koenigsegg One:1

via Carwow, Motor1

Comentarii (10)

  • Macar nu suntntem Rusia...tot e ceva !
    12 0
  • hazard
    ...sa nu fie Rusia in noi...
    8 2
  • nici macar steagul nu e pus corect... albastru rosu galben ?!?!?!
    3 5
  • rotila
    si albania nimic? sa le dam dusterul poate scapam de ghinion.
    4 2
  • scamel
    cei cu rusia? lada acastigat duminica la moscova etapa din wtcc .chiar daca ploua torential e ceva
    5 0
  • inexorabil
    “Rezultatele sunt spectaculoase din punct de vedere vizual”. A-ha. Dar d.p.d.v. sportiv? Vax albina crema puca. Noi n-avem un Bale (mai devreme, a marcat superb ȋn poarta Angliei). Dacă și Țara Galilor a ajuns să joace la nivel ȋnalt (s-au dus vremurile când ȋi băteam pe galezi tur-retur), atunci ȋnseamnă că suntem de râsul curcilor (cu al nostru Tata Puiu). De fapt, Duster ar fi o mașină prea bună pentru căzăturile care ȋmbracă actualmente tricourile Naționalei – mai degrabă fiecăruia i s-ar cuveni (cu excepția lui Tătărușanu, Stanciu și Grigore, singurii “tricolori” care confirmă așteptările) un Reliant Robin, chit că nu s-a fabricat la noi.
    4 0
  • Pt Rusi mai degraba un Lada Vesta WTCC http://cdn-5.motorsport.com/static/img/amp/400000/450000/455000/455900/455945/s6_93879/wtcc-lada-unveils-new-wtcc-car-2014-lada-vesta.jpg
    2 0
  • N-am vazut ca o echipa nationala sa conducta o masina, nici nu cred ca ar incapea in una normala. Poate membrii echipei ... p.s. Parca nu e Lada Niva ...
    0 0
  • Asocierea cu Duster-ul era previzibilă. Însă comentariul face totul: "Surprisingly spacious, very fuel efficient and outrageously well priced, it’s everything the Romanian team isn’t." :)
    0 0
  • @vbgv
    Dar cum ai vrea sa fie ? Rosu galben si albastru ca in perioada comunista ?
    ps. Asa echipa asa masina !
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru