Echipă nouă, tradiții vechi: noii membri Top Gear sunt criticați după ce au înecat în fum un monument important din Londra

de Mircea Meşter
Miercuri, 16.03.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
În timpul filmărilor pentru unul dintre episoadele noii serii, echipa Top Gear a reușit să supere londonezii pentru că a acoperit cu fum de cauciucuri un monument închinat eroilor din primul Război Mondial.

Show-ul de televiziune Top Gear, ai cărui producători și prezentatori au fost implicați de-a lungul timpului într-o mulțime de scandaluri, nu scapă de critici nici după ce vechea echipă, condusă de Jeremy Clarkson, a părăsit emisiunea. Cel mai recent episod în care echipa Top Gear a intrat în colimatorul presei din Marea Britanie vizează o filmare în cadrul căreia un pilot profesionist și Matt LeBlanc, actorul american din serialul Friends care face acum parte din noua echipă de prezentatori, au făcut "cerculețe" și burnout-uri cu celebrul Hoonigan în imediata apropiere a unuia dintre cele mai respectate monomente din Londra: The Cenotaph, închinat victimelor căzute în timpul primului Război Mondial.

Presa din Albion a condamnat imediat ieșirea echipei Top Gear, surprinsă de fotografii de ocazie și de camerele telefoanelor curioșilor care erau în zonă. Episodul a fost cu atât mai complicat de digerat de jurnaliști cu cât s-a derulat în plin centrul Londrei, pe o stradă alăturată Parlamentului care era închisă și închiriată de echipa de producție Top Gear.

Noua echipă de prezentatori Top Gear îi include, printre alții, pe Eddie Jordan, Matt LeBlanc și Sabine Schmitz.

Primele reacții oficiale din partea echipei BBC arată că imaginile cu monomentul The Cenotaph învăluit în fumul lăsat în spate de anvelope nu vor fi introduse în episodul dedicat care va apărea în noua serie Top Gear.

În plus, Chris Evans, care a preluat dificila misiune de a-l înlocui pe Jeremy Clarkson, a condamnat în propria emisiune de la BBC Radio momentul: "Într-adevăr, imaginile nu arată deloc bine".

"The Cenotaph nu era programat să apară în emisiune, deci nu va face parte din episodul final. Vrem să clarificăm faptul că echipa Top Gear are un respect imens pentru acest monument, pentru ceea ce reprezintă el și pentru eroii a căror memorie este amintită atât de potrivit", este declarația oficială oferită de BBC.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru