Ediţia specială Volkswagen Scirocco Million sărbătorește un milion de unități Scirocco produse

de Bogdan Mirică
Marti, 07.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Volkswagen a produs un milion de unități Scirocco din 1974, momentul lansării primei generații, până în prezent. Pentru a marca momentul, germanii au lansat o ediție specială.

Volkswagen celebrează producția record atinsă de sportivul Scirocco. Cel mai popular coupe al constructorului din Wolfsburg a ajuns la borna cu numărul un milion, iar germanii vor să marcheze cum se cuvine această reușită.

Motiv pentru care au și anunțat introducerea unei ediții speciale, botezată Scirocco Million și disponibilă doar în Germania și China. Pentru a ieși în evidență, ediția specială vine cu spoilere și praguri R-Line, blocuri optice spate pe fundal negru, geamuri spate fumurii și logo-ul ”Million” imprimat la nivelul caroseriei.

Esential 204.350 de unități ale actualei generații Scirocco au fost produse din 2008 până în prezent.
La interior, clienții vor primi tapițerie din piele neagră, cusături de culoare portocalie, plastic tot de culoare portocalie și inserții ”Million” la nivelul pragurilor laterale.

Prima generație Scirocco a fost lansată în 1974. Șapte ani mai târziu, în 1981, Volkswagen lansează a doua generație, produsă până în anul 1992.

Până atunci, Volkswagen vânduse 795.650 de unități cumulate. Din 2008, germanii au relansat modelul, actuala generație reușind să atragă nu mai puțin de 204.350 de clienți.

Comentarii (1)

  • A, Corrado nu se pune! Pentru faza cu ,,doar Germania si China,, ar trebui ca toti eventualii clienti de masini VW sa va dea cu m...inus. A ajuns China etalon la vanzari?Mergeti la ei si gata, ramanem cu Rematult!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru