Editie speciala: Alfa GT Blackline

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 27.04.2007
Alfa Romeo a pregatit o editie speciala botezata Blackline, pentru modelul sportiv GT.

Alfa Romeo a lansat o editie speciala a modelului sportiv GT. Botezata BlackLine, noua editie aduce in plus jante din aliaj de 18 inch, vopsea metalizata neagra, oglinzi retrovizoare cu aspect satinat, teava de esapament cromata si un interior sportiv.

Toate modelele Alfa GT BlackLine vor fi echipate la interior cu scaune sport imbracate in piele neagra, volan cu insertii rosii, manerul schimbatorului si pedalele sport din aluminiu si un sistem audio Bose.

La nivelul motorului nu au fost operate schimbari. Performantele masinii raman asadar aceleasi: motorul de 2.0 litri de 165 de cai putere accelereaza de la 0 la 100km/h in 8.7 secunde in timp ce varianta diesel 1.9 JTDM de 150 de cai putere atinge 100km/h in 9.6 secunde.

Modelul va fi comercializat, mai intai in Marea Britanie. Astfel de editii limitate vin de obicei la un pret piperat insa nu acelasi lucru se intampla si in cazul Alfa GT, pretul pentru Blackline fiind mai mic decat cel pentru modelul de baza.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru