Salonul Auto de la Frankfurt 2017

Ediție specială pentru fani: Ford aduce la Frankfurt versiunea Ranger Black Edition

Publicat Duminica, 03.09.2017
de Cornel Șocariciu
Comenteaza 0
Ediție specială pentru fani: Ford aduce la Frankfurt versiunea Ranger Black Edition - Poza 1
Ediție specială pentru fani: Ford aduce la Frankfurt versiunea Ranger Black Edition - Poza 2
Ediție specială pentru fani: Ford aduce la Frankfurt versiunea Ranger Black Edition - Poza 3
Ediție specială pentru fani: Ford aduce la Frankfurt versiunea Ranger Black Edition - Poza 4
Ford anunță lansarea versiunii Ranger Black Edition. Pick-upul va fi produs în doar 2.500 de exemplare și are la bază versiunea Limited cu cabină dublă.

Ford anunță că vom face cunoștință cu Ranger Black Edition în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, eveniment care își deschide porțile pentru presă în 12 septembrie. Pick-upul Ovalului Albastru va fi produs într-o serie limitată la 2.500 de exemplare.

Ford Ranger Black Edition are la bază versiunea Limited cu cabină dublă și plusează cu o caroserie vopsită complet în negru. De asemenea, elementele cromate care însoțeau pachetul exterior sunt disponibile tot în negru.

Noul Ford Ranger Black Edition este oferit cu un sistem de navigație, cu senzori de parcare și cameră video pentru mersul cu spatele și cu un ecran central de 8 inch. Totodată, clienții vor primi un sistem de climatizare pe două zone și oglinzi încălzite.

"Clienții care aleg Ranger apreciază robustețea modelului și look-ul masculin, iar noi ne așteptăm ca această serie limitată să fie epuizată în următoarele săptămâni", a declarat Hans Schep, manager general în cadrul departamentului Vehicule Comerciale Ford.

De la începutul anului și până la finalul lunii iulie, Ford a comercializat 23.100 de exemplare Ranger în Europa.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru