Ediție specială pentru finalul de carieră: Mercedes-AMG aduce la Frankfurt G63 și G65 Exclusive Edition

de Cornel Șocariciu
Luni, 04.09.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Mercedes-AMG G63 și G65 Exclusive Edition vor putea fi admirate în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Cele două modele vin cu o nuanță nouă pentru caroserie și cu o serie de elemente speciale pentru interior.

Actuala generație Mercedes-Benz Clasa G se pregătește să iasă din scenă. O versiune nouă ar urma să ajungă în luminile reflectoarelor în 2018, dar până atunci, oficialii constructorului german s-au gândit să surprindă publicul de la Frankfurt cu prezentarea lui G63 și G65 Exclusive Edition.

Numele ne este cunoscut, versiunile fiind prezentate încă din luna mai. Acum, nemții vin cu o galerie foto nouă și cu promisiunea că le vom putea admira în cadrul stadului pregătit pentru Salonul Auto de la Frankfurt.

Caroseria celor două versiuni AMG a fost vopsită în nuanța Monza Grey Magno, iar jantele măsoară 21 de inch și sunt "încălțate" cu pneuri 295/40. La interior, cele două modele primesc scaune sport AMG, piele Nappa disponibilă în șase nuanțe, dar și un volan AMG Performance în două culori.

Prețul cerut de Mercedes-AMG pentru versiunea G63 Exclusive Edition este de 163.125 de euro, în timp ce varianta G65 Exclusive Edition pornește de la 287.658 de euro.

Prețurile anunțate de producător sunt cele destinate pieței din Germania.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru