Editii speciale Mercedes ML 63 AMG

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 07.11.2008
Mercedes a lansat doua editii speciale ale modelului ML 63 AMG, Editia aniversara de 10 ani si AMG Performance Studio.

Mercedes a lansat doua editii speciale bazate pe ML 63 AMG, cu ocazia a zece ani de la lansarea acestuia. Modelele in cauza sunt ML 63 AMG 10th Anniversary si ML 63 AMG Performance Studio. Ambele sunt dezvoltate in AMG Performance Studio, deschis in 2006.

Aceste doua versiuni sunt propulsate de V8-ul de 6208 centimetri cubi dezvoltat de AMG, motor care dezvolta 503 cai putere si 630 Nm. Cu ajutorul acestui motor, SUV-ul de 2312 kg atinge 100 km/h in mai putin de 5 secunde si poate atinge o viteza maxima de 250 km/h. In afara de trenul motor si jantele de 21 inci, asemanarile intre cele doua modele se incheie aici.

Design-ul acestora este diferit, editia aniversara mizand pe un design clasic, care pastreaza liniile modelului ML, pe cand editia Performance Studio surpinde prin elemente cromate la exterior si o serie de finisaje de lux la interior.  Daca la editia Performance Studio designerii au mers pe contrastul dintre negru si crom, versiunea Aniversara este caracterizata de contrastul dintre gri metalizat si gri mat.

Finisajele de la interiorul lui ML 63 AMG Performance Studio sunt realizate cu piele nappa si piele alcantara, precum si cu ornamente din lemn cu finisaj negru lucios. Interiorul lui ML 63 AMG 10th Anniversary este si el imbracat in piele nappa in doua nuante si a primit scaune sport AMG ajustabile electric si un volan sport.

Avand in vedere ca primul Mercedes-Benz ML in versiunea AMG au fost lansat in 1999, versiunile aniversare vor fi disponibile in anul 2009.

Via | Carscoop 

Taguri: , AMG, Giulietta, ML, Mercedes, Milano

Comentarii (2)

  • da ce speciale sunt editiile astea
    "Editii speciale Mercedes ML 63 AMG speciale"
    0 0
  • x
    VRAJEALA k IA DECAT 250 km max...ia tot c are p bord!!!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru