Ediții speciale pentru Jaguar F-Pace: SUV-ul britanic poate fi comandat în versiunile 300 Sport și Chequered Flag

de Cornel Șocariciu
Miercuri, 20.03.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jaguar a introdus edițiile speciale F-Pace 300 Sport și F-Pace Chequered Flag. Clienții pot alege motorizări diesel și benzină cu puteri cuprinse între 180 CP și 300 CP, în timp ce exteriorul va fi disponibil cu accesorii speciale.

Jaguar a pregătit două ediții speciale pentru SUV-ul F-Pace. Constructorul britanic propune acum variantele 300 Sport și Chequered Flag, fiecare dintre acestea oferind detalii specifice de caroserie și de interior.

Noul Jaguar F-Pace 300 Sport va fi disponibil alături de motorul de 2.0 litri pe benzină de 300 de cai putere sau în compania unității V6 diesel de 3.0 litri capabilă să ofere, bineînțeles, tot 300 CP. În cazul versiunii echipate cu motorul pe benzină, accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 5.8 secunde, în timp ce varianta diesel este mai lentă cu 0.3 secunde.

Caroseria lui Jaguar F-Pace 300 Sport va putea fi comandată în nuanțele Yulong White, Indus Silver și Santorini Black, în timp ce detaliile de caroserie (prizele de aer, carcasele oglinzilor latarale și rama grilei) sunt oferite exclusiv în culoarea Dark Satin Grey.

La interior, clienții vor primi o tapițerie din piele cusută cu ață galbenă, aceeași nuanță fiind utilizată și pentru detaliile de la nivelul planșei de bord.

Așa cum era normal, logo-ul 300 Sport își face apariția pe pragurile laterale, pe tetiere și pe volan. Tot aici, britanicii propun un instrumentar digital de bord și un ecran central cu comenzi tactile.

Noul Jaguar F-Pace Chequered Flag are la bază versiunea R-Sport și primește spoilere ceva mai agresive, detalii de culoare neagră la nivelul grilei frontale și logo-ul ediției speciale amplasat pe aripile laterale. Caroseria va putea fi comandată în nuanțele Yulong White, Santorini Black și Eiger Grey.

Pentru interior, britanicii au pregătit o tapițerie din piele, accesorii din aluminiu și praguri cu logo-ul ediției Chequered Flag. Sistemul Touch Pro Navigation și instrumentarul digital de bord fac parte din pachetul pregătit de Jaguar. De această dată, clienții vor putea alege fie motorul de 2.0 litri pe benzină de 250 CP, fie unitatea diesel de 2.0 litri în versiunile de 180 CP sau 240 CP.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru