Efectele PSA: Opel pune în așteptare proiectul unui SUV bazat pe arhitectura lui Insignia

de Cornel Șocariciu
Sambata, 12.08.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Opel avea în plan dezvoltarea unui SUV bazat pe platforma noii generații Insignia. O serie de informații spun că nemții sunt nevoiți să renunțe, pentru moment, la dezvoltarea acestui proiect.

Pe 1 august, grupul PSA Peugeot-Citroen a finalizat achiziția Opel și Vauxhall. În acel moment, oficialii structurii au anunțat că următorul pas presupune prezentarea unei strategii pentru brandurile proaspăt achiziționate.

Conform publicației britanice Auto Express, Opel renunță, pentru moment, la planurile dezvoltării unui SUV mare. Zvonurile cu privire la un astfel de produs au apărut în 2014. SUV-ul urma să aibă la bază platforma noii generații Insignia, iar asamblarea era stabilită pentru facilitatea din Russelsheim, Germania.

Totodată, modelul urma să fie poziționat în fruntea gamei de SUV-uri, reprezentată în prezent de Crossland X, Mokka X și Grandland X.

La scurt timp după apariția informațiilor cu privire la anularea proiectului, o serie de voci spun că acesta ar urma să renască, dar alături de platforma EMP2 a grupului PSA, arhitectură care în prezent stă la baza lui Peugeot 5008.

Via | AutoExpress

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru