Eleanor va fi vândută la licitație

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Sambata, 07.01.2012
Celebrul Ford Mustang botezat Eleanor, vedeta din filmul "Gone in 60 Seconds" va fi vândut la licitație. Se așteaptă ca prețul de vânzare să fie de aproximativ 100.000 lire sterline.

Fordul Mustang model 1973 cunoscut pasionaților sub numele Eleanor va fi vândut la licitație. Casa COYS din Marea Britanie va încerca să găsească un proprietar pentru celebrul automobil pe 14 ianuarie. Un total de 12 exemplare au fost folosite la crearea celebrului film "Gone in Sixty Seconds" cu Nicolas Cage și Angelina Jolie. Cinci au fost complet distruse în timpul producției iar din restul de șapte doar unul singur se află în proprietate privată.

Modelul are la bază un Ford Mustang Fastback Mark 1. Acesta a fost modificat de celebrul Chip Foose. Aripile au fost evazate, iar sub capotă are un V8 Ford de 351 cubic inch. Adică 5.7 litri. Suspensia a fost îmbunătățită, două proiectoare de dimensiuni mari PIAA au fost integrate în grila radiatorului iar interiorul este cel de Shelby Mustang cu roll bar și turometru supradimensionat. Jantele sunt marca Schmidt și au 17 inch.

Se așteaptă ca Eleanor să se vândă la un preț de cel puțin 100.000 lire sterline.

Via | leftlanenews

Comentarii (3)

  • Opinie
    Superba masina!
    15 2
  • Cateva clarificari...
    Au existat doua filme "Gone in 60 seconds":
    - una in 1974 - in care Eleanor era un Mustang Mach1 1973;
    - alta in 2000 - in care Eleanor era un Mustang GT500 1967.

    Ce se scoate acum la licitatie este Mustang-ul 1967 care a aparut in filmul din 2000. Putina documentare nu strica niciodata...
    16 2
  • Ah...sunetul unui 'big block' in blana si "bring sally up" urland in difuzoare...ce poate unge mai bine sufletul?
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru