Elon Musk, într-un rar interviu acordat presei: "Ultimul an a fost cel mai dureros din cariera mea. Urmează câteva luni de tortură"

de Daniel Popescu
Vineri, 17.08.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Elon Musk susține că ultimul an a fost chinuitor din punct de vedere profesional și anticipează că ce este mai rău nu a venit încă, în primul rând din cauza celor care au pariat pe prăbușirea companiei Tesla pe bursă.

Elon Musk este unul dintre cei mai controversați șefi din industria auto, iar în numeroase ocazii a avut o atitudine arogantă la adresa celor care contestă modul de business practicat de Tesla.

Cu toate acestea, omul de afaceri a arătat o altă față într-un interviu acordat publicației New York Times, în care vorbește despre dificultățile întâmpinate pe parcursul ultimului an. "Ultimul an a fost cel mai dificil și cel mai dureros din cariera mea", a declarat Musk.

În sprijinul afirmațiilor sale, Musk susține că a muncit până la 120 de ore pe săptămână, echivalentul a circa 17 ore pe zi, și că a avut perioade în care nu a părăsit uzina timp de 3-4 zile la rând. În plus, și-a petrecut întreaga zi de naștere la uzină și a fost la un pas să rateze nunta fratelui său.

Șeful celor de la Tesla afirmă că programul încărcat este generat de dorința de a crește producția lui Model 3 pentru a onora sutele de mii de comenzi primite. În plus, Musk se confruntă cu probleme după ce a anunțat că și-a asigurat fondurile pentru a delista Tesla de la bursă.

Pe de o parte, autoritățile investighează dacă Musk a încălcat legislația prin furnizarea unor informații false pe Twitter, iar pe de altă parte luptă și cu investitorii care au pariat pe scăderea acțiunilor Tesla pe bursă.

În acest context, Musk anticipează că urmează o perioadă și mai dificilă.

"Vin câteva luni de tortură extremă. Am crezut că ce a fost mai rău a trecut, dar din punct de vedere personal ce este mai rău abia urmează", a adăugat el.

Via The Guardian

Comentarii (3)

  • mircea badea
    si eu pot sa fac pe seful 17 ore pe zi.
    5 11
  • @mircea badea
    totusi este o diferenta intre "a te face" si "sa fii"
    6 0
  • Rudolf D.
    @mircea badea
    Si de ce nu faci?
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru