Elon Musk nu are niciun dubiu: "Apple va face maşini bune şi va avea succes"

de Daniel Popescu
Miercuri, 08.06.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Elon Musk este convins că Apple lucrează într-adevăr la dezvoltarea unei maşini electrice care va fi lansată în 2020 şi care se va bucura de succes.

Presa internaţională speculează de peste un an că Apple, una dintre cele mai importante companii de tehnologie din lume, dezvoltă o maşină electrică pe care intenţionează să o lanseze în 2020.

Până în prezent, producătorul celebrului iPhone a refuzat să facă orice comentarii pe marginea acestui subiect, însă Elon Musk, CEO-ul Tesla Motors, este convins de veridicitatea proiectului. "Probabil că Apple va face o maşină bună şi va avea succes. Este grozav că fac asta, dar este 2020 prea târziu?", a precizat americanul.

Urmareste Automarket
Maşina electrică Apple ar urma să aibă că public ţintă inclusiv numeroşi proprietari ai modelelor Tesla, dar va intra în concurenţă cu numeroase alte modele pregătite de constructori tradiţionali, care sunt nevoiţi să facă acest pas pentru a respecta noile cerinţe pentru emisii ce vor intra în vigoare peste 4 ani.

Iniţial s-a vehiculat că şi Google intenţionează să dezvolte o maşină, cel mai probabil autonomă, însă Musk crede că producătorul sistemului de operare Android pentru platforme mobile se va limita la parteneriate cu constructori auto, aşa cum este cel recent încheiat cu Fiat Chrysler.

"Google a făcut o treabă grozavă prin demonstrarea potenţialului pentru pilotaj autonom, dar nu este o companie auto", a adăugat Musk.

Via GreenCarReports

Comentarii (2)

  • @tesla hypocrisy
    Ce s-a intamplat cu "ne place să credem că Apple este cimitirul Tesla"?
    "Vizionarul" Musk sa-si duca-n service globul magic ca-i la fel de prost ca masinile pe care le face!

    http://www.automarket.ro/stiri/elon-musk-ia-peste-picior-gigantul-apple-ne-place-sa-spunem-ca-apple-este-66603.html
    6 4
  • in caz de accident, ceo-ul va spune ca n-ai stiut sa tii volanul in mana. :))
    zici apple si tragi apa..
    3 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru