Elon Musk susține că Tesla are acum probleme cu livrările: “Facem progrese rapide, ar trebui să rezolvăm în scurt timp”

de Paul Cosma
Luni, 17.09.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Elon Musk susține că Tesla a scăpat de problemele cu producția, dar acum are probleme cu livrările mașinilor către clienți. “Este o problemă mai ușor de rezolvat,” a declarat șeful constructorului american.

După măsurile recente privind reducerea costurilor și “creșterea producției pentru Model 3”, Tesla se confruntă cu o nouă problemă, așa cum a confirmat Elon Musk.

Potrivit acestuia, Tesla a depășit problemele cu producția, dar are acum probleme cu întârzierea livrărilor către clienți.

“Ne pare rău, am trecut de la ‘iadul producției’ la ‘iadul logisticii de livrare’, dar această problemă este mult mai ușor de rezolvat. Facem progrese rapide și ar trebui să rezolvăm în scurt timp,” a spus Elon Musk într-un răspuns pe Twitter către un client nemulțumit că încă nu și-a primit mașina pe care o comandase.

Șeful Tesla a spus recent că timpul de așteptare pentru clienți ar putea să crească în urma unui volum mai mare de livrări către America de Nord. Elon Musk a admis totodată că Tesla are probleme cu unele nuanțe de vopsea pentru caroserie, în special cu nuanța roșie.

Via Reuters

Comentarii (1)

  • Edikkk
    Au început să monteze panourile solare pe giga factory !!

    Banii vor curge gârlă la Tesla!
    2 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru