Emanuel Gyenes revine in Dakar

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 30.11.2007
Motociclistul roman Mani Gyenes a debutat anul trecut in Raliul Desertului si a reusit sa incheie dificila competitie.

Esential

5 ianuarie ia startul de la Lisabona caravana Raliului Dakar.
245 de motociclete vor participa in ianuarie la Raliul Dakar.

Pentru al doilea an consecutiv, MOL Romania si Emanuel (Mani) Gyenes pornesc impreuna in cel mai dificil rally-raid al lumii, Dakar. Terminarea pe locul 9 in clasamentul debutantilor si pe locul 46 la general in editia 2007 l-au determinat pe Mani sa revina in Dakar, iar MOL Romania a decis sa ii fie alaturi si in 2008, cand se aniverseaza 30 de ani de la prima editie.

Ca si anul trecut, pilotul roman va face parte din echipa regionala MOL Dakar Team, avandu-i coechipieri la categoria moto pe Jaroslav Katrinak – Slovacia, Akos Varga – Ungaria, Gabor Sagmeister - Serbia si pe Balazs Szalay - Laszlo Bunkoczi (Ungaria) la categoria auto. Zsolt Darazsi -Morvai Zoltan - Robert Kis (Ungaria) participa in echipa regionala MOL la categoria camioane.

Continuam sa il sustinem pe Mani pentru ca apreciem perseverenta, ambitia si curajul lui. A te afla la Raliul Dakar reprezinta telul oricarui pasionat de motorsport si vom fi alaturi de Emanuel Gyenes in incercarea lui de a invinge desertul.

Avem incredere ca va ocupa un loc chiar mai bun decat cel de anul trecut”, a declarat Zsolt Szalay, CEO MOL Romania.

MOL Romania a fost alaturi de mine chiar de la prima participare si tin sa le multumesc ca au continuat sa ma spijine in cel mai dificil rally-raid al lumii. Desi am terminat o data Dakar-ul, am invatat chiar de la pilotii de uzina ca nu este nimic sigur in aceasta competitie, asa ca imi doresc foarte mult sa ajung la finis in 2008 si sper ca experienta acumulata in acest an ma va ajuta sa ajung pe o pozitie cat mai buna in clasamentul general”, declara Emanuel Gyenes.

Taguri: Dakar

Comentarii (1)

  • alecstm
    chille
    aveti ceva date despre cursa enduro la care o participat in chile ? eu nu am gasit mare lucru
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru