EXCLUSIV: BMW testeaza noul X5 facelift

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 16.11.2009
BMW testeaza X5 facelift aproape necamuflat. Vorbim de modificari minore, care nu sunt observate de ochii neantrenati. Fotografii de la Carpix ne-au furnizat chiar si o imagine comparativa, prin alaturarea intamplatoare a unui X5 actual cu un X5 facelift.

Fotografii de la Carpix au surprins inginerii BMW in timp ce testau facelift-ul celei de-a doua generatii a lui X5. Exemplarul testat era in versiunea 3.5d, iar acesta avea camuflaj doar pe barele de protectie fata si spate, alaturi de blocurile optice fata si spate. Mai mult decat atat, cei de la Carpix au reusit sa surprinda facelift-ul lui X5 langa o versiune actuala a SUV-ului bavarez, imagine care ne arata cat de mici sunt diferentele dintre cele doua modele.

Daca privim posteriorul exemplarului de test si il comparam cu cel al unui X5 actual, facelift-ul are terminatiile esapamentului ovale, iar stopurile par sa fie mai bombate. Bara spate pare sa fie redesenata intr-o oarecare masura, cel mai probabil fiind vorba de modificari minore la nivelul liniei acesteia. Bosajele aripilor par sa fie si ele ceva mai pronuntate, dar aceasta modificare nu a fost camuflata de catre cei de la BMW.

Modificarile operate la nivelul partii frontale sunt si ele minime, dar este de notat modul in care capota motorului este "trasa" peste blocurile optice fata, in timp ce acestea par sa nu fie modificate mai deloc.

Bara fata a lui BMW X5 a primit un design nou, inspirat usor din cel al lui X5 M, dar amplicat intr-o maniera mai putin agresiva. Facelift-ul lui BMW X5 este asteptat sa apara in decursul anului 2010.

 

Comentarii (5)

  • will you get lost
    tips, gadget si late astea, bre voi astia jurnalisti romani nu sunteti capabili sa gasiti un corespondent in limba romana?
    3 2
  • faceti ceva cu reclama aia de la toyota ca nu pot sa accesez butoanele din bara de sus (browser opera)
    6 1
  • misogini ma cristinuta...
    4 1
  • nici macar nu ia raspuns la blonda.....ii sterge mesajele ca ii femeie si naaa ne strica noua treaba.Ba Mircea Mester macar fii cavaler si da un raspuns....jos cenzura!
    11 0
  • just me
    anti-reclame
    solutie impotriva reclamelor enervante si nedorite =addblock pt Mozilla
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru