EXCLUSIV: Descarca GRATUIT jocul de mobil Autorally doar pe Automarket.ro

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 12.05.2009
Automarket va ofera ocazia de a descarca gratuit un joc de rally pe telefonul mobil. Dezvoltat in cooperare cu Voxline, acesta va ofera senzatii de competitie pe platforma Mobile.

Automarket si Voxline reusesc o premiera in online-ul romanesc, punand la dispozitia pasionatilor de masini jocul Autorally, o aplicatie pentru telefoanele mobile care poate fi descarcata gratuit de pe Automarket.ro.

Autorally este un joc de tip rally in care utilizatorul trebuie sa isi demonstreze maiestria la condus pe diverse etape de rally si in conditii diferite de rulare. Scopul jocului este clasarea in topul jucatorilor cu un timp cat mai scurt de parcurgere a etapelor.

Aplicatia este construita integral in limba romana, utilizatorul avand posibilitatea optarii pentru patru variante de joc: TEST, unde se poate antrena si cunoaste masina; - O SINGURA CURSA - jucatorul participa la o singura etapa constand in 8 probe speciale; CAMPIONAT - jucatorul participa la toate cele patru etape disponibile cu probele aferente; MULTIPLAYER - pana la patru jucatori se pot inscrie in joc pe acelasi telefon, timpii fiind memorati. La final se realizeaza un clasament cu timpii jucatorilor.

Jocul Autorally permite doua grade de dificultate, alegerea unitatii de masura a vitezei (km/h, m/h ) precum si personalizarea numelui jucatorului.

In functie de optiunea aleasa, ulterior se poate opta pentru una dintre cele patru mari etape: Sibiu, Cluj, Arad, Iasi, fiecare dintre ele avand o lungime de peste 100 de km si constand in 8 probe diferite, pe portiuni scurte de teren.

Fiecare proba poate fi parcursa in conditii variabile (pe ploaie, zapada, noaptea sau ziua, etc). Jocul permite particularizarea si personalizarea setarilor masinii in functie de tipul de teren pe care se desfasoara cursa (alegerea cauciucurilor pentru asfalt uscat, umed, pietris, zapada) si in functie de tipul virajelor (lente, medii, rapide). In plus, utilizatorii isi pot alege tipul de transmisie (automata sau manuala).

Un alt aspect similar cu viata reala este ca masina sufera daune pe parcursul jocului, remedierea acestora fiind insa posibila gratuit la finalul fiecarei probe.

Controlul jocului seste deosebit de simplu, schimbarile de directie efectuandu-se cu joystick-ul telefonului mobil sau cu tastele 4-6 (stanga-dreapta). Pentru schimbarea treptelor de viteza in cazul alegerii unei transmisii manuale, se folosesc tastele 1-7.

Tasta 8 permite franarea usoara iar tasta 5 activeaza frana de mana.

Jocul poate fi descarcat gratuit pe telefoanele LG, Motorola, Nokia, Samsung sau SonyEricsson, indiferent de retea, care dispun de conexiune internet de orice tip.

Comentarii (12)

  • frumoasa ideea
    pacat ca jocul e slabut. prima data cd vad un joc de mobil in lb romana. l-am instalat pe nokia e71 dar nu e full screen.am folosit link-ul de nokia n95
    3 1
  • Nu merge
    Am vrut sa-l descarc si imi apare o fereastra de eroare... v-as trimite un print screen ca sa vedeti exact insa nu am cum sa atasez.
    0 3
  • va'ti rupt in 2 :|
    A Database Error Occurred
    Error Number:

    ERROR: column "i" does not exist LINE 1: ...tomarket, telefon, marca, model) VALUES (116, 18, i, 'SONYER... ^

    INSERT INTO automarket_log (id, id_automarket, telefon, marca, model) VALUES (116, 18, i, 'SONYERICSSON', 'K75')
    0 2
  • Dacian
    autorally
    A reusit cineva sa il puna pe un nokia 5800XM?
    1 2
  • Lenesu
    Joc
    Eu l-am instalat fara probleme si merge perfect. E destul de simplut, dar e fun ca are multe etape si probe. Si e mai greu pe zapada, parca :)
    4 1
  • snake87
    autorally
    Super tare jocul! L-am pus pe un E51 unde merge full-screen si se misca bine. Bravo
    1 2
  • Hydrogen is the future
    da la mine nu am primit nici un mesaj cu jocul gratuit
    curios
    1 1
  • Dragos
    Misto
    merge jocu, e bun :)
    1 2
  • ...
    bai distrusilor vedeti ma ca jocul vostru nu poate fi descarcat pe nici unul dintre modelele sony cu rezolutie 176x220. halal site.
    1 2
  • windows mobile
    Mircea, o versiune windows mobile va fi?
    1 0
  • TheMurry
    WM
    A incercat cineva? merge pe telefon cu windows mobile???
    0 1
  • ?
    nu stiu frate, asta incerc sa aflu si eu dar vad ca eu intreb, eu raspund.cred ca tacerea celor de la automarket inseamna "nu".
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru