EXCLUSIV: Fiat testeaza noua generatie Doblo

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 18.02.2009
Fotografii de la Carpix au reusit sa surprinda noua generatie Fiat Doblo in timpul unor teste recente. Modelul va incerca sa creasca cota de piata Fiat pe acest segment.

Fiat este recunoscut in Europa ca fiind unul dintre cei mai importanti actori pe piata vehiculelor comerciale usoare. Italienii dispun de o gama larga de modele de acest tip care au ingrosat profitul companiei chiar si in aceste vremuri de criza. In aceste conditii, modele ca Fiorino si Doblo reprezinta un interes deosebit pentru constructorul italian.

Oficialii grupului Fiat pregatesc a doua generatie a modelului Doblo, cea mai pura dovada fiind fotografiile spion surprinse de specialistii de la Carpix. Noul Doblo va incerca sa le aduca celor de la Fiat o cota de piata mai mare, furand clienti de la modele cu renume ca Volkswagen Caddy, Renault Kangoo si Citroen Berlingo.

Odata cu preluarea actiunilor Chrysler, am putea asista si la prima debarcare a lui Doblo peste Ocean, alaturi de alte modele din gama italienilor. Daca va fi asa, modelul va fi nevoit sa vina cu motorizari eficiente si cu un spatiu suficient de mare pentru a satisface nevoile clientilor americani.

Noul Doblo va fi disponibil in momentul lansarii in ambele variante de caroserie: cea pentru familie, cu suprafata laterala vitrata, si cea pentru transport marfa.

foto | Carpix

Comentarii (1)

  • Costin
    Apropo de teste
    Daca tot sunteti interesat in poze spion, aveti in vedere ca Renaul testeaza o noua utilitara camuflata (posibil si viitoarea Dacie) pe traseul Pitesti - Campulung
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru