EXCLUSIV: Fotografii spion cu Audi TT-RS Cabrio

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 21.10.2008
Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, primele fotografii spion cu Audi TT-RS Cabrio.

Automarket continua astazi colaborarea cu agentia de fotografie auto SB-Medien. De aceasta data, in centrul atentiei fotografiilor-spion se afla noul Audi TT-RS, in varianta cabrio.

Audi TT-RS este un model mult asteptat de fanii brand-ului si nu numai, fiind creat pentru a concura cu modele precum Porsche Cayman si BMW Z4 M Coupe. Varianta cabrio a acestui model va concura cu BMW Z4 Cabrio, precum si alte modele din acest segment. Varful gamei TT va fi disponibil in cursul anului 2009 si va avea sub capota, cel mai probabil, noul motor V6 de 3.0 litri. Daca va fi supraalimentat, motorul va dezvolta in jur de 340-350 cai putere.

Transmisia noilor Audi TT-RS si TT-RS Cabrio va fi asigurata de cutia de viteze automata DSG care transmite cuplul catre toate rotile prin intermediul tractiunii integrale Quattro. Cu aceste dotari, Audi TT-RS va putea accelera de la 0 la 100 km/h in mai putin de cinci secunde.

Audi TT-RS Cabrio se prezinta cu acelasi aspect agresiv, cu fante de aerisire masive si un spoiler fata nou.

La fel ca la fratele sau in varianta coupe, suspensia este modificata, avand garda la sol micsorata. Evacuarile ovale, ce fac parte din semnatura modelelor “RS” ale Audi sunt si ele prezente pe acest model.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru