EXCLUSIV: Lexus LF-A se pregateste de lansare pe Nurburgring

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 14.05.2009
Ultimele fotografii-spion cu Lexus LF-A confirma faptul ca niponii vor dezvolta o versiune de serie a prototipurilor care vor concura in cursa de 24h de la Nurburgring.

Desi presa de specialitate din Japonia, preluata ulterior de jurnalistii europeni si americani, spunea ca Lexus LF-A este un proiect mort, coupe-ul celor de la Lexus este testat asiduu de inginerii niponilor pe circuirul german Nurburgring Nordschleife.

Spre deosebire de primele prototipuri testate pe circuit si surprinse in fotografii-spion de catre profesionsitii din domeniu, exemplarul din pozele alaturate reprezinta versiunea finala de serie a modelului japonez. Dovada acestui fapt este reprezentata de faptul ca prototipul fotografiat dispune de blocurile optice frontale si posterioare care se vor regasi si pe versiunea de productie.

In imaginile realizate in seara zilei de ieri, Lexus LF-A a fost testat pe Nurburgring in conditii de competitie, "iepurele" de pe pista fiind un Porsche 911 GT3.

Prima aparitie modelului Lexus va fi sub forma de prototip la Cursa de 24h de la Nurburgring, zvonurile aratand ca Lexus ar putea prezenta in weekendul cursei si versiunea de strada a acestuia.

Comentarii (1)

  • Imi place
    Din ce vad in poze imi place masina.
    Evacuarea nu imi place. E.... diferita dar mi se pare urata.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru