EXCLUSIV: Noul VW Touran, un Golf monovolum?

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 13.10.2008
Automarket va prezinta prima ipoteza legata de designul viitoarei generatii VW Touran. Va fi acesta un Golf monovolum?

Dupa ce Volkswagen a lansat noua generatie Golf si noul Scirocco, ambele prezentand un design similar, viitorul Touran ar putea imprumuta linia de design de la modelele compacte ale marcii.  In spiritul acestor noi idei, designerul Andrei Avarvarii, cu care Automarket colaboreaza pentru aceasta sectiune,  a creat o renderizare digitala cu imaginea noului Touran Facelift.

Touran a primit o noua grila fata alaturi de blocuri optice noi, cu semnale integrate, dar si o bara fata redesenata, echipata cu proiectoare noi. Jantele sunt desenate astfel incat sa creeze impresia de masivitate, pastrandu-si insa caracterul practic.

Linia caroseriei este acum mai curata, amplificata de noile oglinzi cu semnalizatoare clare, integrate, dar si de lipsa bandourilor laterale. Modelul primeste astfel un aspect improspatat, conform tendintelor de design Volkswagen.

 

Comentarii (3)

  • Martin Winterkorn
    Autopraf-ket
    Stop doing this! It horrible. You are a shame and a discrace to the VW Family. Avarvarei give yourself a break. Find smth else to do.
    0 0
  • george
    INTREBARE RETORICA
    Touran ESTE un Golf monovolum. Asta s-a intentionat sa fie si, culmea, asta a si iesit...E construit pe platforma de Golf (inclusiv motorizarile, dar mai putine) si se doreste sa-i "agate" pe cei care "nu incap" in Golf (nici macar in Golf Plus)...
    0 0
  • alinpatratanu
    viitorul.vw.touran2.mpv
    frumos.model.dar.dupa.parerea.mea.se.aseamana.cu.golf-ul.6.coupe.din.fata.ce.sa.mai.zic.mai.mult.de-atat?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru