EXCLUSIV: Primele imagini ale interiorului lui Ford C-MAX

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 31.08.2009
La doar cateva zile de la prezentarea primelor fotografii spion cu noul Ford C-Max, Automarket va dezvaluie primele imagini ale interiorului acestui model.

Fotografii spion de la CarPix ne-au furnizat primele imagini cu interiorul noului Ford C-MAX. Dupa cum puteti observa, consola centrala prezinta un design similar cu cel prezent pe modelele Kuga si Fiesta, aspectul acestui element din interiorul lui C-MAX imbinand elemente de la ambele modele. Cele doua modele mentionate mai sus imbina filozofia de design Kinetic la doua niveluri diferite, iar modelul C-MAX va trebui sa ofere stil si functionalitate pentru clientii sai.

Desigur, aceasta nu este forma finala a consolei centrale a lui C-MAX, dar principalele elemente ale acestei console vor ramane neschimbate. Modelul C-MAX va avea astfel un design clasic si va oferi sapte locuri, aranjate pe trei randuri de scaune. Cel de-al treilea rand de scaune va putea fi accesat prin intermediul unor portiere glisante, care sunt amplasate pe ambele parti ale lui C-MAX.

Comentarii (2)

  • interior
    consola centrala a modelului Kuga este aproape identica cu cea a actualului C-Max.
    0 0
  • Sylver
    silver_napyer2k@yahoo.com
    Se vede din poze ca interiorul (consola centrala) e in stilul celei de pe noul Fiesta. Probabil e noul trend la Ford si se va regasi si la viitoarele modele.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru