EXCLUSIV: Suzuki Kizashi spionat in teste

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 29.10.2008
Ultimele fotografii spion au surprins viitorul sedan Suzuki Kizashi cu camuflaje minime.

Suzuki se pregateste sa intre in familia marilor constructori mondiali cu un model care a fost foarte bine primit de public in faza de concept. Este vorba despre sedanul de clasa medie Kizashi, a carui versiune de productie a fost recent spionata in Germania.

Modelul de serie va renunta la look-ul futurist promovat de cele trei concepte prezente la marile saloane auto. Ultimele fotografii spion au surprins modelul cu putine camuflaje, designul cuminte al sedanului japonez devenind tot mai clar pentru publicul larg.

Kizashi va fi propulsat de un motor in patru cilindri de 2.5 litri care dezvolta 150 de cai putere si de un varf de gama V6 de 3.6 litri ce ofera 300 de cai putere, conectati la o cutie automata cu sase rapoarte.

Daca sedanul se va bucura de succes, Suzuki se gandeste si la alte variante de caroserie, printre solutiile vehiculate numarandu-se un break si un CUV. Productia sedanului Suzuki va fi asigurata de uzina din Sagara, Japonia.

Taguri: Kizashi, Suzuki

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru