EXCLUSIV: Viitorul Nissan 370Z spionat la interior

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 21.10.2008
Automarket va ofera astazi o serie de fotografii spion cu interiorul noului model sportiv marca Nissan: 370Z.

Aura de mister care invaluia viitoarea generatie Nissan 370Z incepe sa se risipeasca incet incet, odata cu apropierea datei oficiale de lansare a modelului, 29 octombrie.

Japonezii au organizat un test-drive restrans, cu cativa jurnalisti care au fost nevoiti insa sa pastreze tacerea. In urma sesiunilor de teste desfasurate, o noua serie de fotografii spion au surprins exteriorul putin camuflat al sportivei dar si interiorul si principalele modificari ale acestuia.

Automarket va aduce astazi, cu ajutorul fotografilor de la SB Medien, primele imagini cu interiorul celui mai nou model sportiv care isi va face loc in gama Nissan.

Asa cum anticipam cu ceva timp in urma, calitatea materialelor este capitolul la care niponii au lucrat cel mai mult. Designul plansei de bord nu a suferit modificari foarte mari, doar sistemul de navigatie castigand o serie de comenzi in plus.

Volanul a fost si el modificat impreuna cu alte cateva elemente minore. Aspectul mai ingrijit al consolei centrale si al bordului, alaturi de afisajul mult mai lizibil al instrumentelor de bord sunt elementele care vor contribui la un confort interior mai bun.

Taguri: 370Z, Nissan

Comentarii (1)

  • I N F I N I T I ! ! ! !
    Da, bordul e complet facut dupa infiniti...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru