EXCLUSIV: Volkswagen Scirocco R20T a venit la Nurburgring aproape nedeghizat

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 13.05.2009
Fotografii de la Carpix au surprins noul Volkswagen Scirocco R20T pe pista de la Nurburgring in timp ce era deghizat intr-un model de competitie.

Prototipul lui Volkswagen Scirocco R20T a fost surprins de fotografii de la CarPix in timpul testelor pe circuitul german Nurburgring. Inginerii Volkswagen s-au folosit de acest eveniment pentru a deghiza prototipul lui Scirocco R20T in modelul care va concura in cursa de la Nurburgring. Costumatia lui Scirocco este credibila pana in momentul in care observam lipsa unui rollcage si prezenta unei banchete din spate.

Debutul acestui model in motorsport va avea loc la cursa de 24 de ore de la Nurburgring, ce va avea loc in data de 21 mai. Modelul va fi echipat cu un propulsor TFSI de 2.0 litri ce dezvolta circa 270 CP. Volkswagen Golf va primi si el o versiune R20T odata cu Scirocco, iar aceasta va fi echipata cu acelasi tren de rulare. Noile modele Volkswagen R20T sunt create pentru a se lupta cu competitori precum Ford Focus RS si viitorul Megane III RS.

Diferenta estetica dintre un Scirocco standard si un Scirocco R20T sta in amplasarea semnalizatoarelor in blocurile optice si in bara fata cu fante de aer mai mari. De asemenea, versiunea R20T a lui Scirocco are un spoiler amplasat pe luneta si doua evacuari duble, de dimensiuni mai mari, amplasate la extremitatile difuzorului de aer spate.

Comentarii (2)

  • Nu mi se pare cine stie ce...se stie ca megane rs va fi peste vw si fosus chiar cu 305 cai ai lui...lumea trebuie sa inteleaga ca atunci cand francezii faceau masini...tehnologic sunt superioare mai putin japonezelor dar tot pe acolo bat...
    1 3
  • Globalcar.ro VW
    Scirocco
    Combinatie "bestiala"!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru