Exclusiv VW: Touareg Cabrio! (sau nu)

De Mircea Meșter
Publicat Sambata, 29.12.2007
Volkswagen Spania a publicat o fotografie oficiala a lui Touareg Cabrio, preluata imediat de publicatiile auto europene.

Esential

28 decembrie este, in Spania, \"Dia de los Inocentes\", echivalentul Zilei Pacalelilor in restul lumii.

Cea mai surprinzatoare veste de la sfarsitul anului vine din Spania, acolo unde biroul local al Volkswagen a publicat, pe pagina oficiala de web si pe un site special construit pentru asta, o fotografie care pare oficiala cu versiunea cabrio a SUV-ului Touareg. O imagine care a mirat pe multi, dar care a impanzit imediat presa internationala specializata pe auto.

Discutiile nu au durat insa mult. De fapt, nu au durat decat pana la apasarea unuia dintre butoanele de pe site-ul www.touaregcabrio.com : totul este doar o farsa pregatita de Volkswagen Spania cu ocazia zilei de 28 decembrie, cand in Peninsula Iberica se sarbatoreste "Ziua Inocentilor", echivalentul Zilei Pacalelilor - 1 aprilie in restul lumii. Oricum, incercarea VW Spania merita laudata. Si parca un Touareg Cabrio nici nu ar face de rusine marca.

Comentarii (5)

  • )(
    bine ca a ramas la stadiul de gluma.
    1 0
  • ehh`...
    eu cred ca ar putea face un sondaj de opinie ...pt cei care ar fi interesati...personal mi se pare o idee buna si chiar foarte buna asha incat nu vad de ce nu s`ar fabrica... :D
    0 1
  • uauuuuuuuuu
    de momo
    nu e o idee rea ,arata fain
    0 1
  • URAGANU
    dooooooooh
    Cam greu cu ideea asta pe piata. Nu au realizat ca astea deja nu mai sunt masini ci barci ? :)) Sper sa vedem si Yacht-uri pe 4 roti, oare cum vor arata ?
    1 0
  • cabrio?? :D
    Eu chiar mi-as lua unul, daca as avea cashu`. Da pana atunci raman la stadiul de SH.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru