Exclusivitate cu Ferrari 612 Scaglietti Sessanta

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 25.06.2007
Ferrari a publicat informatiile oficiale pentru 612 Scaglietti Sessanta, model prezentat in premiera la Geneva.

Ferrari a publicat informatii oficiale despre editia limitata a modelului 612 Scaglietti, editie botezata sugestiv Sessanta dupa numarul de exemplare care vor fi vandute: doar 60.

Toate exemplarele vin echipate cu o cutie de viteze F1 si sunt disponibile in doar doua culori: gri intunecat sau argintiu metalizat. Exteriorul podelei este vopsit in culoarea neagra in timp ce blocurile optice fata si spate sunt argintii.

De asemenea edtia limitata impresioneaza prin acoperisul panoramic cromat cu trei pozitii de transparenta, jante de 19 inch, grila frontala si emblema "612 Sessanta" special create. Optional clientii pot comanda etriere de culoare neagra pentru sistemul de franare din carbon ceramic.

La interior volanul si scaunele imbracate in piele desavarsesc luxul habitaclului. Clientii se vor bucura de asemenea de un nou design al instrumentelor de bord, de un sistem audio stereo marca Bose, camera pentru mersul cu spatele, TV tuner si cruise control.

Ferrari 612 Scaglietti Sessanta a fost prezentat oficial la Salonul Auto de la Geneva din martie dar pana acum constructorul italian nu a oferit informatii oficiale despre editia limitata.

Comentarii (1)

  • bbbobbbo
    interior
    poate fi ceva mai frumos (in lumea auto) decat interiorul acestei masini?
    rar mi s-a intamplat sa gasesc atata simplitate imbinata cu cea mai mare finete si eleganta, SUPERBA masina
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru