Exerciţiu de imaginaţie pentru cei mici: Rolls-Royce invită copiii să deseneze mașina de lux a viitorului

de Cornel Șocariciu
Vineri, 10.04.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Pentru a oferi copiilor și părinților o modalitate de a trece mai ușor și într-un mod distractiv peste această perioadă petrecută în case, Rolls-Royce a lansat concursul cu planșe desenate Young Designer Competition. Competiția se desfășoară până în 18 mai și se adresează copiilor cu vârste de până în 16 ani.

În fiecare an, în cadrul evenimentului Family Day Celebration, Rolls-Royce pregătește un concurs cu planșe desenate pentru cei mici. Copiii sunt îndemnați să deseneze, alături de părinți sau bunici, mașina de lux a viitorului.

Acum, oficialii producătorului britanic au decis să vină cu o componentă online a acestui proiect. Pentru a oferi copiilor și părinților o modalitate de a trece mai ușor și într-un mod distractiv peste această perioadă petrecută în case, Rolls-Royce lansează concursul cu planșe desenate Young Designer Competition.

Noua competiție este deschisă tuturor copiilor de până în 16 ani, iar participanții pot înscrie mai multe desene. Concursul se desfășoară până în 18 mai, iar fiecare desen va fi analizat de un juriu format din angajații din cadrul departamentului de design al Rolls-Royce.

Câștigătorul va primi o versiune prelucrată digital a desenului, dar și o plimbare cu un Rolls-Royce Phantom în prima zi de școală alături de cel mai bun prieten al său.

Pentru locul al doilea, Rolls-Royce va trimite un certificat de participare semant de CEO-ul Torsten Muller-Otvos.

Oficialii constructorului pregătesc și două premii suplimentare pentru unul dintre participanții din Marea Britanie. Imediat ce unitățile de învățământ vor fi redeschise, acesta va primi o plimbare până la școală cu un Rolls-Royce, dar și un kit car electric pe care îl va putea înscrie în competiția Greenpower Challenge.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru