Extinderea activității: Volkswagen pregătește un SUV pentru piețele sud-americane

de Petre Barac, Foto: Dreamstime
Luni, 13.11.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Grupul Volkswagen pregătește investiții de jumătate de miliard de euro pentru a construi un SUV care să deservească piețele din America de Sud.

Strategia “Transform 2025+” a celor de la Volkswagen vizează transmiterea unor responsabilități mai mari pentru operațiunile grupului în afara fabricii din Wolfsburg.

Începând din 2020, Volkswagen vrea să producă un SUV nou în Argentina, care să acopere cererea de pe piețele sud-americane. Potrivit unui anunț al companiei, suma investită în acest proiect este de circa 560 de milioane de euro.

“America de Sud și Argentina joacă un rol important în regionalizarea sistematică pe care dorim să o realizăm ca urmare a strategiei Transform 2025+”, au transmis oficialii Volkswagen.

Grupul german caută extinderea în America de Sud, pe fondul unei tendințe de creștere a acestei regiuni. În plus, Volkswagen vrea să ofere mai multe șanse de dezvoltare și afacerilor din SUA, Canada, China și Africa.

Via Autonews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru