Extravaganță: Aston Martin va construi apartamente de lux în Miami

de Petre Barac
Vineri, 20.10.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Aston Martin a anunțat că va construi un turn cu 66 de etaje și 391 de apartamente de lux în Miami, până în anul 2021.

După ce au dezvoltat primul submarin din istoria companiei, cei de la Aston Martin nu se dezmint și pătrund chiar și pe piața rezidențială.

Britanicii au semnat o colaborare cu dezvoltatorul G&G Business Developments, în urma căreia va rezulta un turn de 66 de etaje și 391 de apartamente de lux într-una dintre cele mai scumpe zone din Miami.

Clădirea va cuprinde șapte penthouse-uri și un duplex - toate cu piscine private și terase spațioase - la care se adaugă apartamente cu 2, 3 și 4 camere. Ca facilități pentru viitorii clienți, Aston Martin a enumerat, printre altele, o sală de fitness pe două nivele, sală de box, cameră de golf virtual, două cinematografe, spa, salon de frumusețe și frizerie.

Cu suprafețe cuprinse între 65 și 1.765 de metri pătrați, prețurile apartamentelor pornesc de la 600.000 de dolari și ajung până la 50 de milioane de dolari. Construcția turnului rezidențial va fi gata în 2021.

Via Aston Martin

Comentarii (7)

  • Daca masini nu mai sunt in stare sa faca, macar submarine si blocuri
    7 5
  • Cum poate un apartament de 65 de metri pătrați să fie de lux?!
    11 0
  • dragnea ftw
    isi iau videanu si base pe cele mai mari..
    ala de 600k zici ca il vand in vaslui..asa ieftinitura..adevarul e ca englezii au niste case foarte naspa..
    4 1
  • De cand marimea denota apartenenta sau nu a unui produs la categoria 'de lux'? Daca un apartament e pozitionat intr-o zona de lux si are finisari / mobilier de lux, atunci este un apartament de lux. Indiferent ca suprafata lui depaseste sau nu 65 mp.
    3 3
  • UAU, ce veste interesanta ca va construi aston martin apartamente!!!!!!
    ce are a face cu masinile?
    in schimb vestea ca IIHS a inceput sa testeze SISTEMATIC masinile pt SOT pe partea pasagerului a trecut neobservata de expertii de la AM.
    7 1
  • @nume
    Primul și cel mai important termen din definiția luxului este comfortul. Este adevărat că finisajele sunt importante. Totuși, o cotineață cu finisaje de lux (chiar și poleită cu aur) amplasată într-o zonă de lux, tot o cotineață rămâne.
    3 2
  • Adrian C
    Daca dau si un Aston Martin bonus la apartament ma bag ! :))
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru