Facelift cuminte pentru Aston Martin Vantage

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 09.12.2009
Aston Martin va opera un facelift usor pe actualul Vantage. Revizirea va consta in cateva elemente estetice dar si in reducerea emisiilor de carbon ale versiuni V8 de 4.7 litri.

Aston Martin pregateste un facelift minor pentru versiunea 2010 a modelului Vantage. Constructorul britanic va incerca sa se atinga cat mai putin de designul supercarului sau, drept pentru care look-ul va fi imbunatatit cu ajutorul unei grile frontale mai agresive, a unor linii ale capotei restilizate si a geamului clar pentru blocurile optice spate. Aspectul sportiv va fi completat de un set de jante din aliaj cu dimensiunea de 19 inch si finisaj argintiu, care ascund discurile perforate.

La interior, Aston Martin ofera in lista de optionale un set de scaune anterioare din kevlar si fibra de carbon, care reduce masa totala cu 17 kilograme. Nu lipseste nici sistemul audio de provenienta Bang&Olufsen de 1000 de wati.

Pentru cei care asteptau modificari si sub capota, Aston Martin nu are vesti foarte bune. Singurele imbunatatiri vizeaza nivelul emisiilor si nu puterea totala a motorului. Rapoartele modificate si recalibrarea sistemului ECU reduc sensibil emisiile de CO2: de la 328 g/km la 315 g/km, pentru versiunea cu cutie manuala, sau la 300 g/km, in cazul transmisiei automate Sportshift.

via | Carmagazine

Comentarii (1)

  • superb.... aproape la fel de frumos precum Gran Turismo...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru