Facelift pentru Toyota Corolla

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 30.04.2010
Toyota introduce pe pietele europene un facelift pentru Corolla, sedanul urmand sa se bucure de un look imbunatatit si de o echipare mai bogata la interior.

Toyota a crezut de cuviinta ca actualul Corolla merita un facelift discret, care sa improspateze imaginea modelului pe piata europeana. Constructorul japonez a modificat serios partea frontala si cea posterioara si a adus o serie de imbunatatiri interiorului.

La exterior, Corolla primeste un spoiler redesenat, blocuri optice frontale si posterioare restilizate si o grila mai proeminenta. In habitaclu, japonezii au modificat materialele, au inlocuit instrumentele de bord si au introdus un volan similar cu cel regasit pe versiunea 2010 a hatchback-ului Auris.

Lista de echipamente se va imbogati si ea prin introducerea unei conexiuni Bluetooth si a unei camere pentru mersul cu spatele. La exterior, clientii pot opta pentru o noua gama de jante redesenate si pentru o paleta de culori cu opt nuante.

In functie de piata pe care se va vinde, Corolla facelift va fi disponibil impreuna cu motorizarile pe benzina de 1.3 litri VVTi de 101 cai putere, 1.6 16 valve si 132 de cai putere, 1.6 VVTi de 126 de cai putere, dar si alaturi de doua dieseluri D-4D, de 1.4 litri 90 de cai si 2.0 litri 126 de cai putere.

via | autocarbe

Comentarii (2)

  • grila
    spatele e ok, fata nu prea... mai ales grila aia Made in China.... mai bine o lasau asa cum era.
    1 3
  • fortat
    Cred ca e fortat designul acestei masini.Nu stiu ceva nu e in regula cu proportiile si cu farurile alea "holbate" ,iesite in exterior in rest e beton ,mecanic vorbind,am circulat cu una d4-d de 1.4 si trage bine
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru